FARMOVE.sk je čoraz obľúbenejšia služba doručenia potravín. Pozreli sme sa na to, prečo je tomu tak

Kvalitné, čerstvé potraviny, šetrenie životného prostredia, podpora regionálneho a miestneho trhu - aj to je debničkovanie. Ide o viac, ako len spôsob doručovania potravín domov („debničkovanie“).

09.03.2022 00:00
farmove, PR, nepouzivat

FARMOVE.sk je rodinná značka, ktorá vám ukáže, že na čerstvosti, kvalite, poctivosti záleží. Preto sa zaväzujú sa aj naďalej rozvíjať v ekologických riešeniach a vďaka FARMOVE dostávať čerstvé produkty z lokálnych zdrojov na váš stôl jedným z najekologic­kejších spôsobov. Nákupom čerstvého ovocia a zeleniny môžete podporiť miestnych výrobcov a farmárov aj vy.

Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. , ktorý pôsobil pod značkou Svet Bedničiek teraz oslovuje slovenský trh pod novou značkou FARMOVE.

Vyskúšajte teraz ich produkty na FARMOVE.sk s 10% zľavou na všetky objednávky s dátumom doručenia do 18.3.2022 vrátane!

Ide to aj ekologicky

Lokálni pestovatelia a sadári nepotrebujú plastové obaly. Pri distribúcii objednávok FARMOVE používa vratné zálohované papierové debničky, 100% prírodné ekologické sáčky, ktoré sú kompostovateľné aj v domácich kompostéroch. Firma značne znižuje svoju uhlíkovú stopu tým, že uskutočňuje odbery od dodávateľov a dodávky zákazníkom hromadne a s efektívnym plánovaním ciest. Vďaka efektívnemu plánovaniu ciest k vám tovar necestuje stovky ani tisíce kilometrov a nestojí dlho v skladoch.

AKO DEBNIČKOVANIE FUNGUJE?

  • Debničkár (dodávateľ – FARMOVE.sk, ktorý dodanie debničiek koordinuje) potraviny vyzdvihne u prvovýrobcov, rozdelí ich podľa objednávok a doručí priamo k spotrebiteľovi, a to častokrát ešte v ten istý deň.
  • Stačí, ak si na stránke www.farmove.sk vyskladáte svoju jedinečnú debničku zo širokej ponuky zeleniny, ovocia, mliečnych výrobkov, vajec a ďalších trvanlivých produktov od prevažne slovenských farmárov, alebo si vyberiete pripravené cenovo výhodné debničky.
  • Vyberiete si niekoľkých vopred stanovených časov doručenia.
  • Vaša nádielka čerstvých, zdravých a sezónnych dobrôt vám príde vo vratnej debničke alebo papierovej taške a vy si môžete začať vychutnávať nielen poctivé chute, ale aj dobrý pocit z nákupu.

FARMOVE podporuje zodpovedný chov zvierat

Farmy, s ktorými firma spolupracuje, deklarujú napríklad welfare (bezstresový) chov. Je dôležité aby bolo mäso bez rastových hormónov a antibiotík. Viacerí dodávatelia majú BIO certifikáciu, čo znamená, že je celý chov ekologický. Aj pri mäsových výrobkoch podporujú dlhoročne overených dodávateľov, ktorí vedia deklarovať miestny pôvod mäsa.

Sú to práve malí výrobcovia a rodinné farmy, ktorí robia svoju prácu poctivo a s láskou k planéte. FARMOVE prepája lokálnych výrobcov, pestovateľov a farmárov so zákazníkmi, čím pomáha celej komunite. A samozrejme, so svojimi prevažne slovenskými dodávateľmi, jedná vždy fér a s ľudským prístupom.

Staňte sa aj vy súčasťou debničkovej komunity a vyskladajte si svoju jedinečnú debničku už dnes.

Vyskúšajte teraz ich produkty na FARMOVE.sk s 10% zľavou na všetky objednávky s dátumom doručenia do 18.3.2022 vrátane!

chyba