Vianočné tipy na darčeky od F&F

Rodina, pohoda, žiariaci stromček v obývačke, vianočné koledy, omamná vôňa štedrovečernej večere. Takto mnohí z nás prežívajú vianočné sviatky, ktoré sa nezadržateľne blížia. Tí nedočkavejší už pomaly dokončujú vianočné nákupy, no niektorí si ich nechávajú na poslednú chvíľu. Najmä pre tých pripravilo F&F tipy na darčeky, ktoré potešia skutočne každého. Dospelých, aj najmenších.

10.12.2020 00:00
F F, pr clanok, reklama, nepouzivat

Zase ponožky?

Ani tieto Vianoce sa určite nezaobídu bez najbežnejšieho darčeka pod stromčekom. Ponožiek. Pre detských milovníkov videohier ponúka F&F špeciálne kusy s logom Xbox alebo PlayStation. Deti zaujmú aj tie so sobíkom alebo zajačikom z Disney rozprávky Bambi. Dámy počas chladných sviatočných večerov určite ocenia rôzne ponožky s veselými motívmi alebo sadu vo vianočnej červenej farbe. Pánov nebudú oziabať nohy vďaka ponožkám s vianočnými motívmi a vtipnými nápismi.

1 XMAS ESSENTIALS 1

Pohodlné sviatočné leňošenie

Na večerné rodinné chvíle pri rozprávke sa určite budú hodiť pyžamá s krátkym aj dlhým rukávom pre veľkých i malých. V detskej kolekcii stojí za pozornosť to s Elsou a Annou z rozprávky Ľadové kráľovstvo z dielne Walta Disneyho, Xbox alebo pyžamo s nápisom The Real Boss (Skutočný šéf/ Skutočná šéfka). Ženy, ktorým je stále zima, poteší pyžamo s teplučkou mikinou. Okrem toho si pre nich F&F pripravilo nočné úbory v štýle Disney rozprávky Bambi či úspešnej knižnej a filmovej série Harry Potter. Pre ocinov taktiež nechýbajú vianočné pyžamá, ale aj s motívom PlayStation či s nápisom The Boss (Šéf), ktoré je pánskou verziou toho detského. Týmto pyžamom a jeho detskej verzie máte vybavený darček pre dvoch, ba možno až troch členov domácnosti.

2 XMAS ESSENTIALS 6 NAVY

Niečo pre deti

Vaši najmenší si vianočné sviatky užijú štýlovo – v dupačkách alebo šatách s motívom Santa Klausa. Za pozornosť stoja aj rozkošné bundičky s kapucňou s medvedími ušami v šedej či hnedej farbe. Malé princezné zažiaria pri stromčeku v červených alebo čiernych trblietavých šatôčkach. A v zime určite padne vhod aj huňatý ružový kabátik pre dievčatá a športová bunda pre chlapcov.

3 XMAS KIDS 2

Do elegantného šatníka

Čierne plisované sukne alebo džínsy v kombinácii s bodkovanou čierno-bielou blúzkou a hrejivým bielym kabátom určite skvelo oživia každý dámsky šatník. Svoj outfit môžu dámy doplniť o čierno-biely károvaný šál a čierne členkové topánky na nízkom opätku. K rifliam sa do zimy zíde i teplý biely sveter, ktorý vás príjemne zahreje a jednoducho ho doladíte do akéhokoľvek outfitu.

4 XMAS LADIES 2

Na svoje si prídu aj páni

Pánska kolekcia tiež ponúka množstvo štýlových, elegantných, ale aj športových kúskov pre akúkoľvek príležitosť. V žiadnom pánskom šatníku by rozhodne nemala chýbať denimová a károvaná košeľa. Ľahko sa kombinuje s čiernymi nohavicami a k teplej horčicovej bunde a hnedým topánkam. Športové typy neobídu ani rôzne typy mikín v rozličných farebných prevedeniach. Od čiernych, tmavomodrých či šedých až po červené, bordové alebo horčicové odtiene. So vzorom aj jednofarebné, so zipsom aj bez neho. Výber je len na vás.

F F, pr clanok, reklama, nepouzivat

Užite si pravé pohodové Vianoce a zahoďte za hlavu starosti s výberom darčekov. S F&F obdarujete a potešíte celú rodinu. Viac v ponuke F&F v obchodnej sieti Tesco.

chyba