Ako si vybrať dámsku kabelku snov?

Ženy sa delia na dve skupiny. Na tie, ktoré sú posadnuté topánkami a na tie, ktoré nedajú dopustiť na kabelky. Nech sa radíte do akejkoľvek z týchto dvoch skupín, rovnako ako topánky, tak aj kabelky by mali mať vo vašej šatnej skrini vyhradené čestné miesto. Ako si ale vybrať kabelku? Existujú nejaké zásady, ktoré by ste nemali opomenúť ani vy?

21.07.2020 11:14
kabelky - whitepress

Príležitosti alebo kam budete kabelku nosiť

V kamenných predajniach aj eshopoch nájdete širokú škálu dámskych kabeliek rôznych štýlov. Dámske kabelky sa líšia aj z hľadiska účelu. Niektoré sú vhodné na bežné nosenie, iné zas skvele doplnia večerné šaty. Predtým, ako sa teda rozhodnete pre konkrétnu kabelku, odpovedzte si na základnú otázku: “Načo kabelku potrebujem?” Možno hľadáte dámsku kabelku vhodnú do práce. V tom prípade vás asi poteší väčšia kabelka, do ktorej sa zmestí notebook či obedár. Možno kabelku na bežné nosenie, ktorá bude vhodná na prechádzky mestom.

Účel kabelky spoznáte aj podľa jej tvaru. Vo všeobecnosti platí, že elegantné kabelky majú oblejšie obrysy, zatiaľ čo kabelky klasické sú skôr hranatých tvarov. Na svoje si určite prídu aj extravagantné typy, ktoré môžu siahnuť po kabelkách odvážnejších farieb.

Okrem iného je dôležitý aj spôsob nosenia kabelky. Elegantné kabelky sa vyznačujú krátkymi rúčkami. Naopak, pre klasické či športové kabelky sú zas typické dlhšie ramienka.

Pozerajte na praktickú stránku

Pri výbere kabelky sa určite zamyslite aj nad jej veľkosťou. Ako vybrať tú správnu dámsku kabelku? V prvom rade porozmýšľajte nad tým čo v nej nosíte? Pravdepodobne peňaženku a mobil, možno tiež fľašu s vodou, kľúče, notebook? Zoznam vám napovie, po akej kabelke by ste mali siahnuť. Rovnako tak skontrolujte vnútornú stranu kabelky a jej úložný priestor.

Dámska kabelka a štýl obliekania

Samozrejme, kabelka by s vami mala ladiť. Ak siahnete po prírodných a zemitých odtieňoch, chybu určite neurobíte. Alternatívou sú odvážnejšie farby. Kabelky v žiarivých odtieňoch iba tak niekto neprehliadne. Predtým, ako sa pre konkrétnu kabelku rozhodnete, uistite sa, že ju budete mať k čomu nosiť. Bola by totiž škoda, keby vám visela v skrini.

Medzi obľúbené kúsky patria Guess kabelky, ktoré pristanú každej modernej žene. Široká škála farieb, odtieňov a štýlov zaručí, že si vyberie skutočne každý. Pozrite sa po kabelkách Guess Jeans a nájdite model podľa vašich predstáv.

Kabelky podľa materiálu: Kožené kabelky alebo syntetické?

Na trhu nájdete rôzne druhy kabeliek. Medzi moderné materiály sa radí textil. Textilné kabelky sú nadčasové a ekologické. Ženy, ktoré hľadajú kvalitu, by sa mali bez pochýb poobzerať po koženej kabelke. Tie sú síce náročnejšie na údržbu, no budete sa z nich tešiť aj niekoľko rokov. Syntetické kabelky ponúkajú tiež zaujímavé kúsky. Sú menej náročné na údržbu, ale vyznačujú sa kratšou životnosťou.

Vyberte si váš obľúbený kúsok. Stačí navštíviť eshop Answear.sk, vďaka ktorému objavíte svet značkových kabeliek, do ktorých sa zamilujete.

Tak čo na to hovoríte? Vyberiete si?

chyba