Na čo si dať pozor, ak zabezpečujete dopravu pre svojich obchodných partnerov?

Potrebujete zabezpečiť odvoz obchodnému partnerovi či potenciálnemu klientovi? Nezabúdajte, že celkový dojem z vašej spoločnosti nevytvára len konkrétny výrobok či služba, ale je akousi mozaikou viacerých činností. Spôsob dopravy je jednou z nich. Ak nemáte vlastné reprezentatívne auto so šoférom, prenajmite si ho.

06.03.2020 12:00
group M, PR článok, nepoužívať Foto:

Dokonalá príprava je základom úspechu

Prichádza vám dôležitá návšteva? Nepodceňujte prípravu! Viackrát si overte počet účastníkov a či sa medzi nimi nenachádzajú aj cestujúci so špeciálnymi potrebami (napríklad ľudia na invalidnom vozíku). Nemenej dôležité sú termíny. Ak pre svojich hostí zabezpečujete dopravu na letisko alebo z letiska, preverte čas príletu a číslo letu. Cez dostupné aplikácie sledujte, či lietadlo nemešká alebo či nie sú iné zmeny v letovom pláne. Zistite si presný časový harmonogram programu vašich hostí a počítajte s dostatočnou časovou rezervou. Sú hostia, ktorí si potrpia na presnosť a čakanie berú ako neefektívne využitý čas.

Ak však nemáte skúsenosti s plánovaním dopravy, prípadne, ak na to nemáte čas alebo vhodný personál, prenajmite si auto so šoférom od profesionálnej agentúry. Eliminujete tým riziko nespokojnosti vašich hostí.

Keď je bežný automobil príliš malý

Keď viete presný počet účastníkov, naplánujte vhodný dopravný prostriedok. Do úvahy je potrebné vziať okrem počtu osôb aj potenciálnu batožinu. Neplánujte automobil s rovnakým počtom miest ako je cestujúcich, kým ich nepoznáte. Môže sa totiž stať, že niektorý z hostí bude objemnejší a v tom prípade bude cestovanie nepohodlné. Ak máte v aute napríklad 4 voľné miesta, odporúčame plánovať do jedného automobilu len troch pasažierov. Ak ich je viac, objednajte radšej VAN so 6+1 alebo 7+1 sedadlami. Budete tak mať istotu, že vaši hostia budú prepravení v maximálnom komforte.

Zvážte tiež, či ich privítanie a sprevádzanie zveríte do rúk šoféra alebo či pridáte aj niektorého z vašich zamestnancov.

Foto: PR servis
group M, PR článok, nepoužívať
chyba