Rekonštrukcia alebo modernizácia vášho skladu rýchlo a výhodne

Každá jedna dospelá osoba chápe, že sklad je miestnosť určená na vykonávanie niekoľkých funkcií. Po prvé, samozrejme, hovoríme o bezpečnosti akéhokoľvek výrobku a potom o spôsobe jeho manipulácie pred prípravou na manipuláciu a transport. Preto všetky otázky týkajúce sa týchto možností, musíte konzultovať s odborníkmi, ktorí vám v tomto smere poskytnú ten najlepší servis a podmienky. Vaše problémy vám však môžeme pomôcť vyriešiť aj my. Pretože máme niekoľko univerzálnych riešení pre riadenie vášho skladu.

11.12.2018 00:00
Sklady, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Rudle s nosnosťou až do 500 kg

Určitým spôsobom ide o nákladné „vozidlá“, pomocou ktorých vykonávame konkrétne úlohy – prepravu tovaru na krátke vzdialenosti. V závislosti od charakteristiky bremena, jeho hmotnosti a rozmerov, sa odporúča konkrétna predvoľba typu a modelu vozíka. Teda manipulačná technika podľa špecifických požiadaviek na jej konštrukciu.

Aj špeciálne rudle sú neoddeliteľnou súčasťou takejto skladovej alebo predajnej plochy. Toto zariadenie je určené na výrazné zjednodušenie prepravy nákladu určitej hmotnosti od 150 do 500 kg. Vďaka nemu pracovníci skladu alebo obchodu nebudú musieť vyvíjať veľké fyzické úsilie.

Voľba skladových vozíkov ale závisí od nasledujúcich parametrov:

  • typu konštrukcie;
  • úrovne zaťaženia;
  • veľkosti nákladnej plošiny
  • a spôsobu prepravy.

V širokom sortimente si tak môžete vybrať do svojej firmy, ale aj domácnosti vozík na prepravu sudov alebo objemnejších nákladov. Vozíky schodiskové, na tlakové bomby, skladacie, so špeciálnou nosnosťou a ostatnými doplnkami. Praktické a pre váš sklad, domácnosť alebo väčšiu prevádzku naozaj užitočné.

Magnetická separácia pre lepšiu prácu s akýmkoľvek materiálom

Magnetická separácia je priemyselný proces, ktorý využíva magnetické pole na oddelenie magnetických materiálov od ostatného zvyšku. Magnetické oddelenie sa môže použiť aj na oddelenie neželezných kovov alebo materiálov obsahujúcich železo, no a zariadenia vytvorené pre tento proces sa nazývajú magnetické separátory.

Magnetické odlučovače sú navrhnuté tak, aby oddeľovali kovy od nekovových materiálov, ako aj železné kovy z neželezných kovov. Metóda modernej magnetickej separácie je založená na použití magnetického poľa, ktoré priťahuje feromagnetické zlúčeniny, oddeľujúce kovy od hlavnej zmesi. Magnetické separátory sa v priemysle spracovania plastov používajú najčastejšie. Ale ich uplatnenie je oveľa širšie. Pre vás je dôležité, že vám dokážu uľahčiť prácu s materiálom, pri ktorého spracovaní a výrobe vzniká ďalší odpad.

Dajú použiť v nasledujúcich oblastiach:

  • pri likvidácii odpadu;
  • tavení a recyklácii tuhého domáceho odpadu;
  • v hutníckom a baníckom priemysle;
  • pri spracovaní dreva;
  • pri výrobe skla a plastov;
  • aby sa zabránilo vnikaniu kovov do pracovných častí strojov;
  • v potravinárskom alebo chemickom priemysle.

Opäť jedna z možností, ktorá zefektívňuje výrobný proces a vy ste o tom možno ani netušili. Ak sa vám zíde, stačí si separátor objednať.

Myslite na svoju bezpečnosť

Pri práci s týmito zariadeniami ale nezabudnite používať aj vhodné pracovné odevy, ktoré podporujú bezpečnosť a ochranu zdravia. Dobré a kvalitné pracovné oblečenie nie je len slušným vzhľadom zamestnanca. Je určené na zachovanie zdravia ľudí a niekedy aj na záchranu ich života. Dôležité je v ňom všetko: materiály, švy, farby a návrhy.

Nákup vysokokvalitného pracovného oblečenia je dôležitý, pretože prispieva k výraznému zníženiu nákladov, keďže oblečenie slúži dlhšie a zároveň podporuje zvýšenie produktivity práce v dôsledku vysokej úrovne komfortu. Ten si môžete dopriať aj vy, ak využijete všetky spomínané a dôležité prvky efektívnej výroby, ktoré sme vám teraz predstavili.

chyba