Revolučná novinka Commodity+, obchodný software budúcnosti

Na začiatku boli komodity. Teraz je tu vyspelá technológia. Commodity+ prináša unikátne spojenie týchto zdanlivo nezlučiteľných svetov. Spoločnosť World Systems Market Inc. prichádza s revolučnou novinkou na poli obchodovania s fyzickými komoditami. Vďaka neustálemu výskumu a vývoju sa nám podarilo vyvinúť nášho najprogresívnejšieho robota – Commodity+. Tento obchodný software využíva pre svoje obchodovanie komoditný trh, kde za Vás dokáže vyhodnotiť mnoho obchodných príležitostí, ktoré by Vám inak unikli.

29.04.2015 09:00
Vizual Comm SK inzercia SITA

Na každom kroku našej cesty životom sú spolu s nami aj zdroje a suroviny – komodity. Nekonečný proces, na začiatku, ktorého je vždy naša Zem, zahrňuje stále sa opakujúcu úrodu a neúnavnú ľudskú prácu. Máte jedinečnú možnosť, stať sa aktívnym účastníkom tohto od pradávna sledovaného trhu a využiť ho pre budovanie Vašich snov. Obchodný software Commodity+ sa stane partnerom na ceste ku komoditnému trhu a slobodnému rozhodovaniu. So stále sa zvyšujúcou spotrebou ľudstva, rastie aj dopyt po surovinách, tak aj objem obchodovaných komodít. Jednou z hlavných výhod je „hmotná podstata“ komodít, ktorých cena nikdy neklesne na nulu.

Podstatou produktu Commodity+ je automatický obchodný systém (software), ktorý dokáže samostatne, tzn. bez zásahu ľudského faktoru analyzovať vývoj na trhu, vyhľadávať ziskové obchodné príležitosti a automaticky generovať pokyny k nákupu, alebo predaju s cieľom maximalizovať zhodnotenie majetku klientov. Na rozdiel od predchádzajúcich generácií robotov však tieto príležitosti dokáže vyhľadávať a obchodovať na trhoch fyzických aktív, teda komodít. Vďaka zvýšeniu mozgovej kapacity je Commodity+ 16× efektívnejší, presnejší, výkonnejší a schopnejší. Jeho unikátna stavba mu umožňuje sledovať viacero trhov z viacerých uhlov a zhodnotiť tak nekonečne mnoho stratégií, čoho by ľudský mozog za normálnych okolností nebol schopný. Systém zaisťovacích inštrumentov u robota garantuje tzv. nezáporný zisk z každého obchodu. Vďaka tomuto riešeniu dochádza k tzv. „zamykaniu zisku“ pre klientov.

Čas – najcennejšia veličina nášho života. Obchodný software Commodity+ Vás o čas nepripraví. Práve naopak, vďaka nemu môžete už len plánovať svoju budúcnosť a osobné ciele. Software totiž pracuje úplne sám, bez zásahu človeka, a to 24 hodín denne, 5 dní v týždni. Staňte sa aj Vy súčasťou najväčšieho a najstaršieho trhu na svete a získajte ročné zhodnotenie svojho majetku, až do výšky 20%. Viac informácií o novom produkte nájdete na www.commodity-plus.com.

chyba