BMW Group - najlepší zamestnávateľ automobilového priemyslu

Prvé miesto v hodnotení zamestnávateľov podľa spoločnosti Universum and Trendence

14.01.2019 00:00
BMW, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Spoločnosť BMW Group opäť získala špičkové hodnotenia v uverejnenom prieskume zamestnancov, ktorý vytvorila spoločnosť Universum Young Professional Survey 2018 na základe hodnotení zamestnancov, ktorých skúsenosť so zamestnávateľom trvá od jedného do ôsmich rokov. Absolventi ekonomických smerov štúdia zvolili BMW Group za zamestnávateľa číslo jedna (2017: číslo jedna), u absolventov strojárskeho štúdia sa dostala na druhé miesto (2017: číslo tri) a medzi IT špecialistami získala tretie miesto (2017: piate). Pred ňou sa nachádzajú Google a Microsoft, čím sa stáva najpopulárnejším zamestnávateľom v automobilovom priemysle.

Milagros Caiña-Andree, členka správnej rady BMW Group zodpovedná za ľudské zdroje, výsledky komentovala: „Správa jasne ukázala, že medzi zamestnávateľmi patríme medzi uznávané spoločnosti.” Dodáva: „Hĺbková premena v našom priemysle poskytuje mladým talentom historickú príležitosť, aby vytvárali mobilitu budúcnosti. A to je niečo, čo priťahuje aj špecialistov z oblasti IT.”

Foto: PR servis
BMW, Pr článok, reklama, nepoužívať

Už septembrové výsledky prieskumu Trendence Young Professional Barometer 2018 označili BMW Group za najatraktívnejšieho zamestnávateľa v Nemecku. Výsledky vychádzajú z prieskumu medzi 18 000 zamestnan­cami, ktorí odpracovali jeden až desať rokov. Aj teraz sa spoločnosti podarilo obhájiť vedúcu pozíciu, ktorú si drží už od roku 2012.

Na základe jarného prieskumu Trendence Graduate Barometer 2018, ktorý sa zameral na 55 000 končiacich študentov, sa BMW Group umiestnilo na prvom mieste v kategóriách Ekonomika aj Strojárstvo.

BMW Group patrí medzi najpríťažlivejšie automobilové spoločnosti aj na medzinárodnej úrovni, čo dokazujú výsledky prieskumu Universum Global Ranking 2018, ktorý sa zameral na 229 000 študentov v 12 najväčších ekonomikách sveta. Spoločnosť obsadila v kategórii Ekonomika 17. miesto (2017: 16.) a v kategórii IT a Strojárstvo bola štvrtá (2017: piate miesto). V oboch kategóriách si tak udržala ďaleko najlepšie postavenie spomedzi automobilových spoločností.

Foto: PR servis
bmw PR článok, reklama, nepoužívať
chyba