Známy dídžej FVLCRVM roztancoval Bezdymovú zónu

Bezdymová zóna na festivale Pohoda sa naplnila tisíckami ľudí aj vďaka vynikajúcim vystúpeniam hudobných interpretov Pištu Kráľoviča alias FVLCRVM či Adama Pavlovčina alias ADONXS. Známy slovenský DJ a producent FVLCRVM roztancoval davy. Spoločne so svojimi hosťami pripravil pre návštevníkov nezabudnuteľné dídžejské sety a vytvorili atmosféru privátnej pool party.

17.07.2023 00:00
pohoda, pr nepouzivat Foto:

„Atmosféra bola skvelá! Bolo to jednak mojimi hosťami aj ľuďmi, ktorí prišli pozrieť a isto aj konceptom, že bola zóna viac uzavretá, tak to pôsobilo trochu komornejšie, čo bolo fajn. Mrzí ma, že sa tam nedostali vždy všetci ľudia, ktorí chceli, ale na druhej strane to bolo aj práve tým zaujímavé a exkluzívne. A bol tam samozrejme skvelý zvuk,“ s nadšením hodnotí svoje účinkovanie FVLCRVM. Rovnako bol nadšený aj z výkonu svojich hostí, špeciálne z úvodného setu DJky Seafur. „Vytvorila fakt krásny set, ktorý prilákal veľa známych. Chvíľu som mal pocit, že je to nejaká súkromná pool párty,“ dodáva.

Foto: PMI
pohoda, pr nepouzivat

Počas večera okrem jeho vystúpenia bolo viacero vecí, ktoré „ho dostali“ – „Posledný ranný set, ktorý hral Kodiki zobudil aj mŕtvych. Neuveriteľná futuristická nálož!“. Rovnako pozitívne hodnotil aj posledné Vítanie slnka, kde sa hral live album Plantasia z roku 1976. „Bolo to veľmi pekné, nostalgické. Úplne ma to dojalo,“ spomína FVLCRVM, ktorý si po Pohode užíva dovolenku v Taliansku.

Foto: PMI
pohoda, pr nepouzivat

Návštevníci Bezdymovej zóny si ako každý rok odniesli skvelé zážitky a spomienky, napríklad vo forme krátkeho videa z 360° fotobúdky či z escape room, v ktorej išlo o únik zo sveta dymu do sveta bez dymu. Taktiež súťažili o atraktívne ceny splnením rôznych zábavných aktivít. Okrem toho na nich čakal bohatý program, o ktorý sa postarali komička Simona Salátová s partnerom Joeom Trendym a Jakubom „Zitronom“ Ťapákom, DJ FVLCRVM s hosťami a spevák Adam Pavlovčin alias ADONXS. Ten zároveň predstavil aj špeciálnu IQOS pieseň, ktorú zložil pri príležitosti uvedenia novej limitovanej edície IQOS IIuma WE.

Foto: PMI
pohoda, pr nepouzivat
chyba