Zažite MDD s Mirom Jarošom

MDD sa nám už pomaly blíži. Zabudnite však na kalendár a doprajte svojim deťom viac ako len jeden deň osláv. Doprajte im celý víkend plný hier, zábavy a zaujímavého programu. Ako však vybrať to najlepšie, aby sa zabavili nielen deti, ale aby ste si takýto víkend mohli naplno užiť aj vy? Práve takýto víkend môžete zažiť vo Wellness Hoteli Patince****, navyše so súkromným koncertom Mira Jaroša.

26.05.2017 08:00
patince inzercia jaros

Rodinný Wellness Hotel Patince**** ponúka v termíne od 02.06. do 04.06.2017 pobyt nabitý programom pre deti. Nezabúdajú samozrejme ani na nás dospelých. V rámci víkendu si deti môžu užiť tvorivé dielne, kinopremietanie rozprávok, pyžamovú párty, vankúšovú vojnu, interaktívnu show či kúzelnícke vystúpenie známeho kúzelníka Talostana. Súčasťou programu je aj bublinková show spojená s bublidisco, kde si deti môžu zatancovať so samotnou Snehulienkou. Čerešničkou na torte je súkromný koncert Mira Jaroša pre všetkých ubytovaných hostí.

patince inzercia bazen

A čo my dospelí? Vďaka detskému kútiku si môžeme užívať chvíľky sami pre seba. Zatiaľ čo v detskom kútiku dohliadne na deti odborný dozor, pre nás „dospelákov“ je k dispozícií bazénový či saunový svet a taktiež široká ponuka wellness a SPA procedúr.

Foto: Jozef Lomnicky
Patince inzercia hotel

Víkendový pobyt ku dňu detí si môžete zakúpiť už od 169€ na dve noci priamo na stránke hotela.

Miro Jaroš pozýva deti do Wellness Hotela Patince****
chyba