Unikátna hra učí Slovákov investovať

10.12.2021 00:00
visibility, pr nepouzivat

Môže byť investovanie hrou? Samozrejme. Určite poznáte stolové hry ako Monopoly, kde investujete fiktívne peniaze, ale doba sa výrazne zmenila a technológie tiež. Našu investičnú hru Future Invest Master si preto môžete vyskúšať priamo vo svojom telefóne, cez Facebook Messenger.

Hra je postavená na technológii chatbota. Ak ste sa s týmto výrazom ešte nestretli, ide o program, ktorý s vami vedie konverzáciu v chate a máte pocit, že sa bavíte so skutočným človekom. Chatbot vás hravou formou naučí základy investovania a aj to, prečo sa investovania netreba báť. Navyše je to bez rizika, ktoré je pri skutočnom investovaní neustále prítomné. V hre dostanete určité množstvo virtuálnych peňazí, ktoré by ste mali správnou investičnou stratégiou zveľadiť. Že neviete, čo to je? To vôbec nevadí, pripravili sme totiž aj dotazník investora, ktorý vám hneď v úvode pomôže vybrať tú najvhodnejšiu stratégiu. Jej výber a dianie v hernom mikrosvete bude ovplyvňovať stav investovaných prostriedkov.

Môžeme vám prezradiť, že sa ocitnete v naozaj turbulentných časoch. Ako inak nazvať situáciu, kedy k nám rôzne mimozemské národy chodia ako na klavír a nie vždy to sú priateľské návštevy? Ak to znie hrozivo, nebojte sa. Všetko sa pretaví do investičných príležitostí a aby ste boli pripravení na všetko, vybavíme vás aj potrebnými vedomosťami.

Trúfate si? Tak neváhajte a zapojte sa, pretože všetci hráči a hráčky, ktorí hru úspešne ukončia, budú zaradení do žrebovania o 3 poukazy na víkendový pobyt vo Wellness hoteli Patince.

visibility, pr nepouzivat

Za touto unikátnou hrou stojí spoločnosť IAD Investments, najstaršia nezávislá správcovská spoločnosť na Slovensku, ktorá teraz oslavuje 30. výročie svojho vstupu na finančný trh. Pre vás to môže byť ideálny čas vstúpiť do sveta reálneho investovania. Nikdy na to nie je neskoro, dôležité je začať!

chyba