Investovanie zadarmo až do konca novembra

Špeciálna investičná akcia Fio banky pre nových aj súčasných klientov ešte nekončí. Až do konca novembra môžu klienti investovať úplne zadarmo na českej burze RM-SYSTÉM.

18.11.2015 08:00
fio inzercia

Fio banka, najväčší online broker na Slovensku, vyhlasil november za mesiac bez investičných poplatkov a všetkým súčasným aj novým klientom odpustí po cely mesiac poplatky z obchodovania na českej burze RM-SYSTÉM až do výšky 50 000 Kč. Záujemcovia, ktorí ešte nie sú klientami tejto banky, a napriek tomu by chceli akciu využiť, si môžu na ktorejkoľvek z 11 pobočiek Fio banky zadarmo založiť obchodný účet. Tým získajú prístupové údaje do aplikácie e-Broker a prakticky hneď môžu nakupovať či predávať cenné papiere online a teraz aj bez poplatkov.

Zároveň stále platí aj ponuka previesť si k Fio banke portfólio cenných papierov od iného brokera a získať ďalší bonus 450 Kč za každý prevedený verejne obchodovateľný ISIN vo forme zľavy na budúcich poplatkoch z obchodovania. Ten môžu využiť nielen na burzách v ČR, ale tiež v USA, Nemecku či Poľsku do 31. 1. 2016.

„V poslednej dobe zaznamenávame zvýšený záujem o naše investičné služby. Chceli sme teda poďakovať a zároveň odmeniť všetkých, ktorí sa rozhodli využívať naše služby, preto sme vyhlásili november za mesiac bez poplatkov z obchodovania na českej burze RM-SYSTÉM. A pretože si ceníme nielen nových, ale samozrejme aj našich verných klientov, akcia platí pre všetkých,“ dodáva Ján Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

chyba