Strašiak menom konkurz už dostrašil...

Po absolvovaní nášho školenia viac totiž nemá šancu. Zorientujeme vás v spleti noviniek týkajúcich sa konkurzov a reštrukturalizácií.

03.11.2015 08:00
poradca podnikatela inzercia

Dobrá správa je tu i pre správcov konkurznej podstaty

Chýbajú vám kreditné body? Nenechajte sa vyčiarknuť zo zoznamu správcov. Nezabudnite, že najbližší termín preukazovania riadneho vykonania ďalšieho vzdelávania správcu je už 11. januára 2016 a preukazuje sa získaním 60 kreditných bodov v priebehu dvoch rokov. Máte už tie svoje vo vrecku?

Vďaka školeniu Konkurz a reštrukturalizácia po novele č. 87/2015 Z. z. – aktuálne problémy, organizovanému spoločnosťou Poradca podnikateľa, spol. s r. o., budete poznať aktuálne problémy konkurzných a reštrukturali­začných konaní po poslednej tohtoročnej novele, navyše za jeho absolvovanie získate až 6 kreditných bodov.

Lektor JUDr. Jaroslav Macek bude rozoberať:

  • nové domnienky platobnej neschopnosti,
  • zmeny v reštruktura­lizačných posudkoch a plánoch,
  • zmeny vo veriteľských návrhoch,
  • rozdiely v zisťovaní pohľadávok v konkurze a reštrukturalizácii,
  • výhradu vlastníckeho práva v konkurze,
  • novú definíciu spriaznených pohľadávok,
  • či reguláciu fúzií v konkurze.

Garanciou kvality je práve spomínaný lektor a naslovovzatý odborník JUDr. Jaroslav Macek, ktorý patrí v oblasti konkurzov a reštrukturalizácií medzi slovenskú špičku. Od roku 2003 je sudcom Okresného súdu Žilina, kde vybavuje konkurznú agendu, incidenčné spory a agendu obchodného registra.

Školenie sa uskutoční 9. 11. 2015 v Bratislave v úžasných priestoroch hotela DoubleTree by Hilton a 14. 12. 2015 v Žiline v lukratívnom hoteli Polom****. Účastnícky poplatok je len 120 eur vrátane DPH. Kompletný program a doplňujúce informácie nájdete tu.

Tešíme sa na vás!

chyba