Pomôcť kultúre vo vašom meste má zmysel

Pre tých, pre ktorých kultúra znamená neodmysliteľnú súčasť života, máme dobrú správu. Raiffeisen banka podporí projekty, ktoré prispievajú k zachovaniu kultúrnych hodnôt vo vašom meste.

04.11.2015 08:00
RFB inzercia

Kultúrne organizácie, hudobné a tanečné krúžky pri základných a umeleckých základných školách ponúkajú možnosť hodnotného a zaujímavého trávenia voľného času pre naše deti. Hlavným predpokladom rozvoja organizácií, ktoré prispievajú k obohateniu kultúrneho života v meste je dostatok finančných prostriedkov na ich realizáciu. S ich nedostatkom sa často stretávajú pri ambícii zorganizovania kultúrneho podujatia alebo zabezpečenia materiálno-technického vybavenia.

Raiffeisen banka neprehliada túto potrebu a podporu kultúry chápe ako jeden z dôležitých prvkov verejnej prospešnosti. Najlepším spôsobom ako byť v tejto oblasti užitočným a uľahčiť ľuďom život je poskytnúť im pomoc.

Banka podáva pomocnú ruku v podobe finančného príspevku a dopomáha tým k rozvoju lokalít, v ktorých pôsobí. Stačí ak máte zaujímavý projekt týkajúci sa hudobného alebo tanečného umenia, o ktorom si myslíte, že si zaslúži podporu a prispieva k zachovaniu kultúrnych hodnôt, nahlásite ho v ktorejkoľvek pobočke Raiffeisen banky a s pracovníkom pobočky vypíšete jednoduchý formulár. A keďže ten, kto žije v danom prostredí najviac pozná potrebu rozvoja vo svojom okolí, má možnosť prísť a zahlasovať za svoj obľúbený projekt. V závere hlasovania, projekt s najvyšším počtom hlasov získa finančnú podporu.

Využite aj vy možnosť podieľať sa na zveľadení kultúry vo vašom meste, povedzte nám o svojom projekte a vyzvite svoje okolie aby ho podporilo svojim hlasom. Pre viac informácií: Podporte svoje mesto v oblasti kultúry

chyba