Číslo účtu si môžete vybrať sami

Fio banka prichádza s novinkou, ktorá klientom umožní zvoliť si číslo účtu podľa svojich preferencií. Túto možnosť majú všetci majitelia osobných aj podnikateľských účtov, na ktorých ešte neprebehla žiadna operácia.

01.06.2015 08:00
FIO banka iínzercia

Chystáte sa otvoriť nový účet a chceli by ste, aby mal rovnaké číslo ako váš súčasný? Fio banka teraz ku svojim osobným aj podnikateľským účtom bez poplatkov a bez podmienok túto možnosť ponúka. Klienti tak môžu mať účet s číslom, ktoré sa im dobre pamätá alebo ktoré je pre nich nejakým spôsobom symbolické. Sú iba tri obmedzenia, ktoré upravujú inak voľný výber čísla. Musí obsahovať 8 až 10 znakov, nesmie byť už obsadené a musí vyhovovať podmienkam Národnej banky Slovenska. Číslo účtu je možné tiež zmeniť iba pri účtoch, na ktorých sa ešte neodohrala žiadna banková operácia.

„Často sa stretávame s tým, že si klienti ťažko pamätajú svoje číslo účtu. Preto sme sa rozhodli im vyjsť v ústrety a umožniť im, aby si sami vybrali to číslo, ktoré pre nich bude najvhodnejšie. Či už tým, že pre nich bude dobre zapamätateľné alebo im bude blízke, napríklad odvodené od dátumu narodenia. Opäť tak pridávame ďalšiu výhodu k našim účtom bez poplatkov a veríme, že ju naši klienti ocenia,“ komentuje novinku Fio banky jej tlačový hovorca Ján Franek. Osobný aj podnikateľský účet s číslom na želanie si môžete zadarmo zriadiť na ktorejkoľvek z 10 pobočiek Fio banky.

Dohodnite si účet podľa vašich predstáv, bez poplatkov a podmienok.

chyba