Ideálny účet pre študentov? Ten, ktorý je zadarmo

Výhodný účet pre plnoletých študentov sa nemusí volať študentský. Nie je k nemu potrebné ani potvrdenie o štúdiu. A jeho výhody môžu pokračovať aj po skončení študijného obdobia. Takýto osobný účet bez poplatkov a bez nutnosti splnenia ďalších podmienok ponúka Fio banka.

10.11.2014 08:00
studentka FIO inzercia

Ideálnym riešením je založiť si účet, ktorého výhody nebudú závislé na dobe štúdia a po jeho zavŕšení nebude treba prechádzať na inú tarifu či kompletne meniť účet. Fio banka ponúka osobný účet, ktorý je bez poplatkov pre všetkých vrátane študentov.

Zadarmo nie je len vedenie účtu, ale tiež neobmedzený počet prichádzajúcich aj odchádzajúcich platieb v eurách v rámci SEPA, vrátane trvalých príkazov a inkás. Bez poplatkov sú tiež platby v českých korunách z aj do bánk v Českej republike. Klienti môžu bezplatne využívať Internetbanking aj natívnu aplikáciu Fio Smartbanking pre smartphony a tablety s operačným systémom Android, iOS a Windows Phone. Ku každému účtu je možné zadarmo získať bezkontaktnú platobnú kartu MasterCard Debit PayPass, ktorá umožňuje platiť v obchodoch aj na internete úplne bez poplatkov a využiť prvý výber v mesiaci z ktoréhokoľvek bankomatu za 0 eur. Vyberať aj vkladať hotovosť je možné zadarmo tiež na pokladniach pobočiek. Pre priaznivcov moderných platobných technológií má Fio banka v ponuke aj štýlovú platobnú nálepku Sticker PayPass, ktorú možno nalepiť napríklad na zadný kryt telefónu.

Tieto výhody platia pre všetkých bez nutnosti splnenia ďalších podmienok alebo doloženia potvrdenia o štúdiu. Založenie účtu je možné na každej pobočke, stačí k tomu iba občiansky preukaz alebo pas. Do budúcna plánuje Fio banka umožniť klientom aj založenie účtu jednoducho online.

Objavte všetky výhody Fio účtu bez poplatkov!

chyba