Rýchla pôžička za 10 minút? S Pôžičkomatom je to reálne!

Potrebujete súrne požičať, ale nemáte sa na koho obrátiť? Peniaze môžete mať do 10 minút len s pozickomat.sk. Ako je to možné?

07.11.2014 00:00
hypotéka, úver, zmluva, advokát, notár Foto:
Ilustračné foto.

Prevádzkovateľom webu Pozickomat.sk je profesionálna spoločnosť Friendly Finance Slovakia s.r.o., ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2012. Avšak svoje skúsenosti čerpá z poskytovania pôžičiek v škandinávskych krajinách a na trhov strednej Európy, kde pôsobí už mnoho rokov.

Aké pôžičky poskytuje pozickomat.sk?
Na stránke pozickomat.sk môžte získať rýchlu pôžičku až 700 eur, a to bez ručiteľa a výhradne on-line. Rýchla pôžička je ideálna na prekonanie ťažkého obdobia, na pokrytie nečakaných výdavkov, na uhradenie darčeku pre milovanú osobu… Rýchla pôžička – to sú peniaze, ktoré môžte mať na účte už o neuveriteľných 10 minút, a to bez akýchkoľvek skrytých poplatkov.

Ako získaš rýchlu pôžičku?
Je to naozaj jednoduché a rýchle. Stačí, ak sa zaregistruješ na stránke pozickomat.sk a vyplníš jednoduchý formulár. Podmienkou je, aby si bol občanom Slovenskej republiky a musíš mať viac ako 18 rokov. Ďalšou podmienkou je, že nesmiete meškať v splácaní iných svojich úverov, napríklad z banky. Počas registrácie profesionáli z pozickomat.sk budú s tebou komunikovať, a to mailom alebo telefonicky a na koniec je potrebné, aby si súhlasil s Rámcovou zmluvou kliknutím na jej odkaz.

Kedy a koľko si môžeš požičať?
Kedykoľvek od schválenia pôžičky. Na stránke pozickomat.sk už budeš registrovaný, takže stačí sa len prihlásiť a na úvodnej stránke si zvoliť výšku pôžičky. Požičiavať si môžte pokojne aj každý mesiac, ak vám to tak vyhovuje. Rýchla pôžička je tu pre vás! Akonáhle bude vaša žiadosť o pôžičku schválená (príde potvrdzujúci mail), do 10 minút budete mať požadovanú sumu na svojom účte.

Prečo si požičať práve z pozickomat.sk?
Pretože je to naozaj rýchla pôžička. Peniaze budete mať do 10 minút na účte. Výšku pôžičky si zvolíte sám v rozmedzí od 25 do 200 eur. Pri výbere sumy, ktorú potrebujete sa vám okamžite vypočíta výška poplatku, žiadne skryté poplatky nezaplatíte. Rýchla pôžička to je pôžička na krátke obdobie. Na stránke pozickomat.sk môžte peniaze vrátiť až po 31 dňoch, teda napríklad po ďalšej výplate. Okrem toho si môžte požičať doslova kedykoľvek – 365 dní v roku.

Prečo veriť stránke pozickomat.sk?
Stránku pozickomat.sk prevádzkuje spoločnosť Friendly Finance Slovakia s.r.o., ktorá patrí do portfólia európskeho poskytovateľa pôžičiek Friendly Finance Ltd. Táto spoločnosť poskytuje pôžičky v Škandinávii, v Holandsku ale aj v susednom Česku.

chyba