First moment dovolenka: kto skôr príde, ten viac získa!

Hoci mnohým sa môže čas letných dovoleniek zdať ešte príliš vzdialený, práve teraz je najvhodnejšie obdobie v predstihu rozmýšľať o letnej dovolenke v roku 2020.

02.12.2019 07:30
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat Foto:

Každý sníva o dovolenke v skvelej destinácii, plnej nádherných zážitkov a s kvalitným oddychom. Tie najlepšie dovolenkové pobyty však bývajú vypredané medzi prvými. Riešením, ako neprísť o svoju vysnívanú dovolenku sa volá First minute. Je synonymom pre dovolenku, ktorú máte vo svojich rukách. Vďaka First minute máte dostatočne dlhý čas na výber najlepšieho hotela s najlepšími službami za najvýhodnejšie ceny a najvyššie zľavy. Presne podľa francúzskeho príslovia “Premier arrivé, premier servi”, teda „Kto skôr príde, ten viac získa“.

Dôvodov, prečo kupovať First moment dovolenku je však viac. Okrem veľmi širokej ponuky a možnosti presného výberu termínu, ktorý vám najväčšmi vyhovuje, vďaka čomu nemusíte robiť kompromisy a skracovať si čerpanie dovolenky pre obmedzenú ponuku termínov, dĺžky pobytu alebo miesta odletu, máte aj oveľa viac možností vybrať si najžiadanejšie izby – napríklad s výhľadom na more. Tiež pri skupinových dovolenkách ako sú rodiny a partie priateľov si môžete s dostatočným predstihom prispôsobiť termín, aby vyhovoval všetkým zúčastneným.

Foto: PR servis
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat

Cestovná kancelária Solvex ponúka množstvo interesantných destinácií a výborných hotelov aj pre tých najnáročnejších klientov. Bez problémov vyjdeme v ústrety napríklad požiadavke na nefajčiarsky hotel alebo hotel výlučne pre dospelých, bezlepkovú stravu, prípadne izby pre telesne hendikepovaných (bezbariérové izby, vybavenie a poloha izieb). V ponuke cestovky nechýbajú ani hotely priateľské k domácim miláčikom, vybavenie plážovým setom či akvapark v cene. Pri First minute takisto jestvuje alternatíva zmien bez príplatku a taktiež máte garantovanú celkovú cenu zájazdu ako konečnú – preto sa nemusíte obávať nepríjemných prekvapení a dovolenku si užiť skutočne bez starostí.

Ak máte predstavu o dovolenke spojenú s kvalitným hotelom, vysokou úrovňou služieb a garantovanou cenou bez nepríjemných prekvapení z neskoršich zmien, potom First minute ponuka zájazdov od Solvexu je to, čo hľadáte. Vyberte si a objednajte si dovolenku od Solvexu včas a máte možnosť širšieho výberu pobytových zájazdov v Bulharsku, Turecku, Grécku, na Kréte i Rhodose, v Chorvátsku, Taliansku, Čiernej hore a iných obľubených destináciách. V ponuke nechýbajú ani First minute zľavy až do 46 percent na vybrané destinácie, hotely a strediská, k tomu ako super bonus sme nezabudli ani na vaše deti, ktoré si môžu užívať rovnaký luxus ako dospelí, a to dokonca zdarma.

Grécko je jednou zo svetových veľmocí... Foto: PR servis
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat Grécko je jednou zo svetových veľmocí cestovného ruchu a obľúbenou destináciou slovenských dovolenkárov.

A pre koho je First Minute dovolenka najvýhodnejšia?

  • Skupiny a partie priateľov
  • Rodiny s deťmi
  • Náročná klientela
  • Cestujúci s domácimi miláčikmi
  • Pre klientov, ktorí majú fixný termín dovolenky
  • Pre klientov, ktorí plánujú navštíviť tie najvyhľadávanejšie lokality
  • Pre klientov, ktorí majú obľúbený určitú hotel alebo svetový brand hotelových sietí

Nakupovanie darčekov môže byť pekne náročné a stresujúce, milo prekvapiť obdarovanú osobu vyžaduje v mnohom prípade veľkú námahu. Dovolenka pri mori so všetkými výhodami First Minute, môže byť veľmi dobrý tip na skvelý Vianočný darček.

Foto: PR servis
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat

Náš tip na dovolenku ako super vianočný darček:

First minute pre rodiny s deťmi Planeta Hotel & Aquapark **** v Bulharsku na Slnečnom pobreží (akvapark v cene)

Pre náročnejších klientov First Minute Hotel Azurra Deluxe Resort & Spa ***** v Turecku (stredisko Avsallar Alanya)

Hotel Meliá Coral – Umag / Istria, First minute hotel len pre dospelých v Chorvátsku.

Hotel Kavros Beach, First minute ubytovanie na Kréte (plážový set v cene a dve deti zdarma)

Vyberte si z našej ponuky First Minute Leto 2020 a vydajte sa na cestu plnú zážitkov, ktorá spĺňa všetky vaše očakávania. Pridajte sa k našim spokojným klientom, ktorí každoročne využívajú naše overené First minute služby!

SOLVEX LETO 2020

  • Záloha len 50 percent na osobu
  • Dovolenka úplne zadarmo pre dve deti
  • Zľava až 46 percent za včasný nákup
  • Garantované ceny zájazdu
  • Širšie ponuky termínov
  • Lepší výber hotelov

Už sa tešíte, ako svoju rodinu alebo kamarátov potešíte skvelou zábavou na dovolenke pri mori? Aby ste si spoločné chvíle s rodinou alebo s partiou priateľov vychutnali bez problémov, inšpirujte sa aktuálnou ponukou first moment dovoleniek tu.

Cestovná kancelária Solvex už 20 rokov... Foto: PR servis
solvex, pr clanok, reklama, nepouzivat Cestovná kancelária Solvex už 20 rokov poskytuje skvelé služby tisícom spokojných klientov a mení vaše dovolenkové sny na skutočnosť.
Malebné Turecko. Jeho exotickú chuť môžete... Foto: PR servis
solvex, pr clanok, reklama, nepouzivat Malebné Turecko. Jeho exotickú chuť môžete okúsiť aj vďaka CK Solvex.
First minute ponuka zájazdov od Solvexu je to,... Foto: PR servis
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat First minute ponuka zájazdov od Solvexu je to, čo hľadáte. Vyberte si dovolenku včas a máte možnosť najširšieho výberu pobytov v najžiadanejších letných destináciách ako sú Turecko, Bulharsko,Grécko, Chorvátsko, Taliansko.
Bulharsko je ideálna destinácia na letnú... Foto: PR servis
solvex, Pr clanok, reklama, nepouzivat Bulharsko je ideálna destinácia na letnú rodinnú dovolenku. Jeho vnady môžete zažiť za skvelé ceny vďaka First moment ponúk.
chyba