Oáza pokoja a ideálne miesto nielen na zimnú dovolenku

Milujete cestovanie a vyberáte si len exotické destinácie, ktorých kultúra a zvyky sú vám blízke? Vychutnávate si tu lahodné pokrmy a osviežujúce nápoje, o ktorých sa vám nikdy ani nesnívalo? Za takouto oázou pokoja ale cestovať dnes už ďaleko nemusíte, pretože rovnaký komfort a luxus vám poskytne aj moderný rezort Podbanské.

12.04.2019 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Pri výbere dovolenky vo Vysokých alebo Nízkych Tatrách vám v hlave určite rezonuje lyžovanie na najkrajších zjazdovkách, krásne končiare vysokých brál a romantika zasneženej krajiny.

Pre mnohých sú však Tatry ešte krajšie na jar a v lete. A presvedčiť sa o tom môžete samozrejme aj vy, ak to celé skombinujete s príjemným pobytom pre dvoch v hoteli Pieris.

Práve tu si je možné vychutnať krásnu prírodu a jej scenériu, ktorá je často ako z namaľovaných obrázkov a pohľadníc. Samozrejme, záleží aj od počasia a výbavy, ktorou ste sa do tohto špecifického vysokohorského prostredia vyzbrojili.

Určite si nezabudnite vziať kvalitné hodinky, my vám odporúčame Tommy Hilfiger, s ktorými to nebude len o sledovaní času ale aj estetike. V každom prípade zistíte, že čas vám tu ubehne naozaj veľmi rýchlo.

Ideálny spôsob, ako sa zbaviť stresu

Veľké zaťaženie, najmä pri interakcii s elektronickými zariadeniami, je hlavnou príčinou stresu, o ktorého nástupe sa môžete presvedčiť aj pri nepríjemnej bolesti hlavy, prípadne iných zdravotných komplikáciách.

Mnohé štúdia už dávno potvrdili fakt, že ľudia, ktorí majú neustály prístup k e-mailu alebo telefónu, mali počas celého dňa rýchlejší srdcový tep, na rozdiel od tých, ktorí boli odrezaní od elektronickej komunikácie. A to nie je všetko.

Preto je rekreácia v prírode a v takomto nádhernom prostredí jedným z najlepších spôsobov, ako svoje unavené telo plne zrelaxovať. Navyše s pevným opaskom v nohaviciach a pohodlnou obuvou si tu užijete najkrajšiu prírodu a nezabudnuteľný re­lax.

Čerstvý vzduch zlepší váš krvný tlak

Hotel Pieris je jeden z najväčších a najexkluzívnejších hotelov na Slovensku, nachádzajúci sa v rezorte Podbanské. Oblasť medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami, o ktorej ste už určite niečo počuli. Realita je ale omnoho krajšia a návštevu tohto exkluzívneho komplexu, by ste preto určite nemali dlho odkladať.

Detský bazén, šmýkačky, klasické vírivky, sauny, Beauty SPA, masáže a mnohé iné procedúry vás dostanú do tej správnej pohody.

Pokojný odpočinok v lone matky prírody vám pomôže prehodnotiť aj mnohé dôležité veci, ktoré nemali žiadne riešenie. Nehovoriac o tom, že čerstvý vzduch, ktorého je tu naozaj dosť, zlepšuje váš krvný tlak. Tak prečo nespojiť príjemné s užitočným, keď je to na tomto mieste tak jednoduché.

chyba