Nezabudnuteľná atmosféra nie je klam, keď na futbal naživo rád pozerám

Možností, ako prežiť toto leto máte samozrejme niekoľko. Môžete si vybrať klasiku, ktorá v sebe skrýva minimálne množstvo prekvapení a tak trochu nudné chvíle na pláži a pri vode. Skúste to ale inak a naplánujte si niečo originálne a skutočne zaujímavé! Všetko, čo na takejto dovolenke potom zažijete, vám prinesie nespočetné množstvo zážitkov, ktoré sa vám do pamäte uložia navždy. Reč je o zájazde, pri ktorom si príde na svoje každý jeden človek, ktorému zábava, šport a adrenalín nie sú cudzie.

15.05.2018 08:00
shutterstock 353109104

Naplánujte si svoju dovolenku podľa seba

Ak ste fanúšikom Ligy majstrov, nepochybne si budete vedomí našej najnovšej kampane. Je plná ponuky zájazdov na MS vo futbale. Vďaka nej získavate možnosť vytvoriť si a naplánovať vlastnú dovolenku snov, na ktorej vám nebude chýbať naozaj nič. So službami delegáta a individuálnym prístupom ku každej jednej osobe, ktorá sa rozhodne ísť s nami na tento fantastický a dobrodružný výlet, to a mnohé iné je vám tu plne k dispozícii.

Čo všetko potrebujete?

Vybrať si úžasnú dovolenku je vec jedna, ale dokonale a do poslednej bodky ju aj naplánovať – druhá. Preto by ste si aj v tomto prípade mali urobiť podrobný plán a pribaliť si do kufra okrem pohodlného trička s potlačou aj ďalšie iné veci.

Každý zájazd má určitý termín, takže by ste si mali zvoliť vhodné oblečenie podľa aktuálneho počasia. Aj keď ide vo väčšine prípadov o charakter pánskej dovolenky, neznamená to, že musíte chodiť stále v jednom a tom istom oblečení.

Správny hotel je kľúčový, no nie podstatný

To je veľmi dôležitá vec na každej jednej dovolenke, v tomto prípade máte k dispozícií ten, ktorý je najbližšie k štadiónu, ktorého návšteva je asi najdôležitejšou časťou celého zájazdu. Ide o 3 hviezdičkové zariadenie, v ktorom máte ale dokonalý komfort a možnosť stravovania. K samotnému štadiónu sa ale dostanete najčastejšie metrom, ten sa otvára dve hodiny pred samotným zápasom, takže nezabudnite ani na štýlové hodinky, vďaka ktorým nič dôležité nepremeškáte.

Aký je program zájazdu?

Hlavným bodom celého programu je samozrejme sledovanie konkrétneho futbalového zápasu, ktorý ste si podľa zvolených kritérií vybrali. Opaľovacie krémy teda pokojne nechajte doma. Samozrejme, že okrem zápasu si môžete urobiť aj svoj individuálny program, ktorý je závislý od dĺžky zájazdu a toho, ako sa dohodnete s delegátom. Od prehliadky mesta až po návštevu iných športových alebo kultúrnych podujatí si tu ale určite vyberiete to svoje ideálne odreagovanie sa od bežných starostí.

Vašou prvou úlohou je preto teraz navštíviť najväčšiu športovú cestovnú kanceláriu, kde si určite jeden z množstva ponúkaných zájazdov vyberiete. Exkluzívna atmosféra a nezabudnuteľný zážitok, to je predsa tá najideálnejšia dovolenka. Tak si ju začnite plánovať spolu s nami.

chyba