Nyíregyháza, mnohoraký turistický cieľ

Mesto Nyíregyháza leží vo východnej časti Maďarska, z Košíc sa sem možno dostať za 2 hodiny.

14.05.2014 08:35

Mesto je obľúbeným turistickým cieľom slovenských turistov, lebo to, čo je potrebné k dokonalej dovolenke, tu nájdu na jednom mieste: očarujúce kúpele a kúpalisko, najvzrušujúcejší ZOO-park Maďarska, chutné maďarské jedlá a to všetko uprostred nádherného lesa Sóstó.

madarsko1 inzercia

Rekreačná oblasť, známa svojou liečivou vodou je od centra mesta vzdialená iba 5 km, Sóstógyógyfürdő, je miesto, kde sa návštevníci môžu liečiť, regenerovať, respektíve odpočinúť si od uponáhľaného každodenného života v prirodzenom prostredí.

madarsko2 inzercia

Objavte kúpele plné zážitkov, kde šmýkačka Kamikadze, bazén s morskými vlnami, Ostrov pokladov a najväčší poolbar Maďarska núkajú možnosti osvieženia! Kúpele s certifikovanou liečivou vodou majú blahodarný účinok na opotrebenú, zdegenerovanú chrbticu a kĺbové ochorenia, respektíve na určité gynekologické a kožné ochorenia.

inzercia madarsko3

V letnej sezóne si návštevníci môžu vybrať spomedzi 22 bazénov kúpaliska Parkfürdő, nájdu tu šmýkačky, detské bazény, Robinsonov chodník plný zážitkov a vzrušenia. Naša ponuka by nebola úplná bez tunajšieho Poolbar-u, kde sa každú stredu a piatok organizujú večerné retro- a latino párty a kde si prídu na svoje i milovníci nočného kúpania.

madarsko inzercia4

Precestujte celý svet v ZOO-parku plného naj, v SóstóZOO Nyíregyháza! 35 hektárový dubový les je domovom najzriedkavejších zvierat, žije tu viac než 5000 zvierat a návštevníkov tu očakáva i v Európe ojedinelé zariadenie s názvom Zelená pyramída. Svojim ocenáriom a tropickou džungľou je dokonalým miestom na prežitie zvláštnych chvíľ. Uškatce štíhle, vo svojom pozoruhodnom 400.000 litrovom bazéne, svojou fantastickou vodnou show zabávajú tunajšie obecenstvo. A dokonca, kto je zvedavý, môže si pozrieť kŕmenie žralokov v ocenáriu, alebo sa môže prizerať, ako si pochutnávajú na strave mladé lemury.

Navštívte naše mesto, trebárs len na dlhý víkend. No ani ten, kto by tu chcel stráviť dlhší čas, sa nebude nudiť, pretože Park zážitkov, skanzen, či botanická záhrada ponúkajú nespočetné množstvo zaujímavostí a zážitkov.

inzercia madarsko5

http://www.nyiregyhaza.info.hu/

Viac informácií o tomto regióne nájdete na tejto stránke.

chyba