Last minute počasie - u nás ochladenie, v letných destináciách sa otepľuje

Jednou z najžiadanejších doplnkových informácií, ktoré hľadajú užívatelia internetu pri plánovaní dovolenky, je počasie v destináciách.

08.04.2014 10:48

Informácie o prevládajúcom počasí, priemerných maximálnych a minimálnych teplotách, teplote morskej vody a množstve zrážok sa bežne uvádzajú aj v tlačených katalógoch cestovných kancelárií na celú sezónu dopredu.

Pre cestovateľov na last minute je však omnoho zaujímavejší údaj o presnom počasí a teplote vody práve na obdobie ich dovolenkového pobytu a práve na mieste, kam aktuálne cestujú. 

Spojenie pojmov last minute a počasie prináša cestovná agentúra Travel.Sk, online predajca letných a exotických dovoleniek a zároveň prevádzkovateľ stránky www.pocasie.sk

Last minute počasie kombinuje 30-dňovú predpoveď počasia a teploty vody pre destinácie a zároveň výber last minute zájazdov s odletom do 30 dní. 

Počasie a last minute zájazdy sú zverejňované pre blízke letné stredomorské destinácie aj exotické destinácie po celom svete.

Kým na Slovensku sa na nás chystá pravé aprílové počasie, v dovolenkových destináciach sa už príjemne otepľuje. Už teraz je možné aj s pomocou stránok last minute počasie naplánovať skorú letnú dovolenku, napr. v Spojených arabských emirátoch, Egypte, či Turecku.

www.pocasie.sk/last-minute

chyba