Bike & relax na záver cyklistickej sezóny

Poďte s nami ukončiť tohtoročnú cyklistickú sezónu vo veľkom štýle! Odbicyklujte si to s nami do Wellness Hotela Patince!

03.10.2013 10:05
cyklo patince inzercia

Tohtoročná cyklistická sezóna bola náročná, plná horských i cestných maratónov, či časoviek. A preto si po športových výkonoch doprajte zaslúžený relax! 5. októbra sme pre vás pripravili cyklotúru z Bratislavy do Patiniec. 135 kilometrovú trasu odštartujeme na námestí pred Euroveou a pozdĺž rakúskych a maďarských hraníc sa dostaneme do Wellness Hotela Patince. V cene 59€ je okrem športového zážitku zahrnutý štartovací balíček, ubytovanie na jednu noc, strava, večerná párty a wellness na odreagovanie.

V cyklistickom pelotóne máme prisľúbenú účasť aj viacerých skvelých športovcov. Spoločne s vami budú do pedálov šliapať aj vodní slalomári bratia Peter a Pavol Hochschornerovci, cyklisti Juraj Sagan z tímu Cannondale Pro Cycling a Pavel Brutt z ruského tímu Kaťuša. A ak všetko pôjde podľa plánu, na bicykel vysadnú aj ďalší skvelí cyklisti, bratia Velitsovci.

banner_patince_inzercia

Takže neváhajte a poďte s nami ukončiť cyklistickú sezónu vo veľkom štýle! Počet štartujúcich cyklistov je obmedzený na 150, tak ak sa chcete zoznámiť a zabicyklovať si so skvelými športovcami, navštívte stránku www.patince.greenbike.sk a prihláste sa. Na stránke sa taktiež dozviete všetky potrebné informácie a kompletný program tejto jedinečnej cyklotour.

Nezabudnuteľný športový zážitok je zaručený! Vidíme sa 5.10.2013 o 9.00 na štarte pred Euroveou. Tešíme sa na vás!

  • Cyklotúra
  • Štartovací balíček
  • Ubytovanie
  • Wellness
  • Strava
  • Večerná párty

Štartovné 59 € / osoba Doprava z Patiniec do Bratislavy je individuálna. Štartovné je potrebné uhradiť na č.účtu: 2923851670/1100 (Tatra Banka)

chyba