Rýchle a jednoduché hľadanie ubytovania v Európe s pomocou AZ-europe.eu

Katalóg objektov AZ-europe.eu je v Európe najväčším katalógom svojho druhu. Zoskupuje už teraz viac ako 5 000 000 prezentácií. Zistíte, že je Vašim ideálnym sprievodcom Európou.

25.09.2013 08:00
AZ-europe.eu-katalog-objektov - inzercia
Katalóg objektov AZ-europe.eu

Portál AZ-europe.eu je jedným z najväčších informačno-reklamných portálov v Európe. Na Slovensku je jediným svojho druhu. Skladá sa z 5-tich hlavných častí a obsahuje obrovské množstvo, kvalitne spracovaných informácií v 29 jazykových mutáciách. Jednou z hlavných častí portálu je katalóg objektov AZ-europe.eu.

Katalóg objektov AZ-europe.eu
AZ-Europe-katalog-objektov - inzercia Katalóg objektov AZ-europe.eu

V katalógu objektov AZ-europe.eu sú všetky prezentácie prehľadne zatriedené do 20 rôznych kategórií a následne do ďalších podkategórií. Jednou z nich je Ubytovanie, ktoré obsahuje viac ako 83 000 prezentácií ubytovaní v Európe.

Kategórie ubytovania v katalógu AZ-europe.eu
AZ-Europe-katalog-ubytovanie-kategorie - inzercia Kategórie ubytovania v katalógu AZ-europe.eu

Predstavte si, že ste na výlete v cudzom meste. Vedeli by ste kde je najbližší hotel alebo penzión, v ktorom sa môžete ubytovať? Katalóg objektov AZ-europe.eu Vám ponúka všetky informácie nielen o ubytovaní, ale i o miestnych firmách, kultúrnych pamiatkach a mnoho ďalšieho. Umožňuje Vám získavať informácie, z Vášho domova ale i z akéhokoľvek miesta na svete.

Vďaka najnovším technológiám sa v ňom budete orientovať pohodlne, ľahko a rýchlo. Jeho ovládanie je naozaj intuitívne. Pri hľadaní ubytovania si môžete prezentácie ubytovaní filtrovať podľa kategórií a lokalít. Máte možnosť vybrať si medzi 12-timi kategóriami, teda o akú formu ubytovania má ísť (hotel, penzión, chata,…). Veľkou výhodou je, že si môžete naraz vybrať aj viaceré kategórie. Pri lokalite si vyberáte medzi rôznymi štátmi. Ak radi vyhľadávate vizuálne, k dispozícii máte interaktívnu mapu, na ktorej sú priamo vyznačené všetky ubytovania. Ak ste typ, ktorý rád vyhľadáva textovo, stačí ak do textového poľa “hľadať” napíšete čo máte na mysli a automaticky sa Vám ukážu výsledky vyhľadávania.

Samotná prezentácia ubytovania Vám poskytne dôležité informácie o ubytovaní, fotogalériu, hodnotenia zákazníkov, prebiehajúce podujatia a mapu kde presne sa objekt nachádza.

Prezentácia ubytovania v katalógu AZ-europe.eu
AZ-Europe-prezentacia-ubytovania - inzercia Prezentácia ubytovania v katalógu AZ-europe.eu

Počet prezentácií sa stále zvyšuje, pretože na portáli AZ-europe.eu si môže každý vytvoriť svoju vlastnú profesionálnu prezentáciu. Vytvorenie novej prezentácie je veľmi jednoduché, zaberie Vám minimum času a hlavne je zadarmo! Poznáte lepšiu reklamu, ktorá Vás nestojí žiadne peniaze?

Od teraz viete, že katalóg objektov AZ-europe.eu je ten najlepší spôsobom ako sa čo najrýchlejšie zorientovať v cudzom meste. Získate tu obrovské množstvo informácií, ktoré Vám budú určite nápomocné. Vďaka portálu AZ-europe.eu nemusíte strácať čas preklikávaním rôznych stránok, pretože tu nájdete všetko prehľadne usporiadané na jednom mieste.

Kontakt na spoločnosť AZ-europe.eu.

Bezplatné vytvorenie prezentácie v katalógu...
Interaktívna mapa objektov na AZ-europe.eu
Fotogaléria v prezentácii ubytovania na...
chyba