Nové byty v prémiovej edícii. Spoznajte Stockerka Prémium

Proxenta spustila predaj bytov v najžiadanejšej bytovke v projekte Stockerka.

18.04.2024 00:00
Proxenta, Stockerka, pr, nepouzivat

Predstavte si bývať na mieste, kde sa obyčajný pohľad z balkóna zmení na SIGNATURE výhľad. Kde sa pri nedeľnej prechádzke okolím zatúlate do praveku a kde môžete každý deň objavovať nové zákutia Devínskej Novej Vsi.

Práve tu, v mestskej časti plnej prastarých pamiatok a zelených krás, vyrastá Stockerka. Nie je to iba ďalší rezidenčný projekt. Je to SIGNATURE miesto pre život. Miesto, kde sa všedné momenty stávajú SIGNATURE zážitkami.

Bývanie s podpisom prírody

Stockerka vyrastá priamo pod svahmi Devínskej Kobyly, v blízkosti prírodnej rezervácie Štokeravská vápenka, ktorá je jedným z najcennejších chránených území v Bratislave. Divoké lesy, skalné útvary, vzácne druhy flóry aj unikátne náleziská prastarých pamiatok. To sú len niektoré z výnimočných divov, ktoré budete môcť nerušene objavovať každý deň. Pri potulkách sa pritom nemusíte spoliehať iba na vlastné nohy. Lesy Malých Karpát sú doslova pretkané množstvom cyklistických trás a ďalšie desiatky kilometrov upravených cyklochodníkov na vás čakajú tesne za hranicami v susednom Rakúsku. Napojíte sa na ne pohodlne vďaka cyklomostu Slobody, ktorý je od Stockerky vzdialený do desiatich minút jazdy na bicykli.

Stockerka v Devínskej Novej Vsi je už vo výstavbe
Stockerka, pr, nepouzivat Stockerka v Devínskej Novej Vsi je už vo výstavbe

Adresa SIGNATURE zážitkov

Ak práve nebudete mať chuť alebo čas na dlhšie či kratšie výlety, množstvo podnetov a aktivít vám poskytne aj bezprostredné okolie Stockerky. V parku, ktorý vznikne v okolí bytoviek, si budete môcť zašportovať na multifunkčnom aj workoutovom ihrisku, kým vaše deti budú zdolávať prekážkovú dráhu alebo pyramídu na lezenie. Relaxovať budete môcť na komunitnej terase alebo v piknikovej zóne s grilom, v prípade nepriaznivého počasia príde určite vhod aj komunitná klubovňa. A ak zatúžite po úplnom pokoji a tichu, nájdete ho v oddychovej zóne so sedením, ktorá bude umiestnená v odľahlom kúte parku v tesnom dotyku s okolitým lesom.

SIGNATURE lokalita

Okolitú prírodu aj blízku prírodnú rezerváciu si pritom môžete užívať bez obáv z toho, že stratíte kontakt s mestom a jeho vymoženosťami. Stockerka vyrastá v zastavanom území a kým z jednej strany susedí s lesom, z druhej strany budete mať hneď po ruke obchodné centrum so supermarketom, zastávku mestskej hromadnej dopravy a dokonca aj plaváreň. Školy, škôlky a ďalšia potrebná vybavenosť sa nachádza v pešej dostupnosti od projektu. Na dosah budete mať aj najmodernejšiu nemocnicu na Slovensku či nákupné centrum s multiplexom. A za prácou či ďalšími zážitkami sa pohodlne dopravíte autom do všetkých kútov Bratislavy, diaľničný obchvat je od Stockerky vzdialený len päť minút jazdy autom.

V Stockerke vznikne výnimočný park s rôznymi... Foto: Proxenta
Proxenta, Stockerka, pr, nepouzivat V Stockerke vznikne výnimočný park s rôznymi zónami pre malých aj veľkých

SIGNATURE bývanie

Stockerka ponúka široký výber dvoj- až štvorizbových bytov pre rodinné bývanie. K bytom na prízemí patria zelené predzáhradky, byty na najvyšších poschodiach sa pýšia veľkorysými terasami a ostatné byty disponujú praktickými balkónmi. Ako jeden z mála projektov vôbec ponúka Stockerka záujemcom o väčšie byty aj možnosť spájania dvoch susediacich bytov do jedného, čím môže vzniknúť až päťizbový byt. V prípade záujmu sa ale treba poponáhľať. Stockerka je už vo výstavbe a prípadné dispozičné zmeny budú možné len do určitého času. Byty sa predávajú v štandarde, ktorý okrem podláh či sanity zahŕňa aj predprípravu na montáž elektrických žalúzií či klimatizácie. Byty na najvyšších poschodiach sú navyše vybavené rekuperáciou aj systémami pre inteligentné ovládanie domácnosti Smarthome. Samozrejmosťou je parkovacie miesto v podzemnej garáži, ktoré si môžete nielen kúpiť, ale v rámci aktuálne prebiehajúcej kampane aj bezplatne prenajať. A aby vám developer vaše rozhodovanie ešte viac uľahčil, sprístupnil pre vás na stránke aj virtuálnu realitu. Vďaka nej sa môžete vo vami vybratom byte poprechádzať už dnes.

Stockerka Prémium ponúka limitovaný počet bytov... Foto: Proxenta
Stockerka, pr, nepouzivat Stockerka Prémium ponúka limitovaný počet bytov v tesnom susedstve lesa

Nové, prémiové byty v ponuke

V týchto dňoch uvoľnil developer do predaja aj časť bytov v najžiadanejšej budove Stockerka Prémium, ktorá ponúka limitovaný počet bytov v bezprostrednom susedstve lesa. Denne tak môžete čerpať z blahodarnej energie stromov, vychutnávať si zelené výhľady alebo relaxovať pri zvukoch lesa alebo štebote vtákov. Idylickejšie miesto na život v Bratislave len tak ľahko nenájdete. Objavte kompletnú ponuku bytov v Stockerke na www.stockerka.sk

chyba