Objavte s nami výhody, ktoré má ovládanie klimatizácie na diaľku

31.12.2022 00:00
klimatizacia, pr

V dnešnej dobe moderných technológií sa inteligentná klíma stáva už pomaly samozrejmosťou. Nie je sa čomu čudovať, pretože ovládanie klimatizácie na diaľku so sebou prináša mnoho výhod. Ak si vyberiete správne riešenie pre svoju domácnosť, klimatizácia do bytu môže dokonca znamenať úsporu vašich financií.

Pohodlie spojené s komfortom

Inteligentná klimatizácia znamená, že ju môžete ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu. Chladenie, vykurovanie, upravovanie teploty, zapnutie aj vypnutie. To všetko ovládate doslova odkiaľkoľvek. Vďaka inteligentným funkciám klímy, môžete svoj domov ochladiť alebo vykúriť práve vtedy, keď to potrebujete. Spríjemní to vaše návraty domov, momenty počas celého dňa, aj hodiny spánku. Na to, aby by ste sa vo svojom byte cítili pohodlne, aj napriek meniacim sa teplotám, nie je potrebné takmer žiadne úsilie. Príjemnú teplotu si zabezpečíte jediným kliknutím na obrazovku svojho mobilného telefónu.

Povedzte to nahlas

Mnoho domácností v súčasnosti vlastní hlasom aktivované systémy, ako napríklad Amazon Alexa a Google Assistant. Vaša klíma môže komunikovať a byť kompatibilná aj s týmito inteligentnými zariadeniami, a to prostredníctvom Wi-Fi pripojenia. Vaše pohodlie je na vrchole zoznamu, preto majú klimatizácie od ZSE za cieľ zjednodušiť váš život a zároveň vám poskytnúť maximálny komfort. Ak chcete tieto funkcie používať, stačí na to inteligentný reproduktor, kompatibilný s Amazon Alexa alebo Google Assistant. Môžete použiť aj aplikácie Amazon voice alebo Google Assistant a ovládať tieto funkcie na vašom mobile.

Už žiadne prekvapenia

Ak odídete na dlhší čas z bytu a žijete vo veľmi vlhkom a chladnom prostredí, môže to znamenať veľký problém. Nie však s inteligentnou klímou. Tá vám pomôže udržať váš domov v optimálnom stave. Vďaka automatickej regulácii teploty a vlhkosti, si aj počas vašej neprítomnosti, môžete byť istí, že sa nevrátite späť do bytu, ktorý bude napadnutý plesňou alebo by v ňom napríklad zamrzlo potrubie.

Úspora energie Ovládanie klimatizácie na diaľku pomáha taktiež výrazne šetriť energie. To z nej robí skvelú investíciu. Po nastavení požadovanej teploty, sa vaša inteligentná klimatizácia okamžite spomalí a nepotrebuje už toľko energie, ako keď pracuje na plný výkon. Klímu je tiež možné naprogramovať tak, aby teploty vyhovovali vášmu dennému alebo týždennému rozvrhu. To znamená, že budete mať dopredu nastavené primerané hodnoty a vaša klimatizácia sa vypne, keď ju nepotrebujete.

Niečo pre zábudlivých

Veľkou výhodou ovládania klimatizácie pomocou smart technológie je aj to, že budete môcť klímu vypnúť, aj vtedy, ak ste na ňu zabudli pri odchode z domu. Zníži to opotrebovanie vašej klimatizačnej jednotky, a tiež predĺži jej životnosť, pretože nebude zbytočne zapnutá naplno, keď nie je nikto doma. V aplikácii si dokonca môžete vopred nastaviť dovolenkový režim. Kedykoľvek dôjde k zmene vášho plánu, vyriešite to na diaľku. Dokážete tiež ovládať celý svoj byt, aj keď ste v iných miestnostiach a nemôžete použiť priamo diaľkový ovládač. Meniť teplotu môžete z postele alebo pohovky bez toho, aby ste museli vstať.

DAIKIN Onecta

Aplikácia, ktorú využívajú klimatizácie ZSE je jednou z najkomplexnejších aplikácií na trhu. Je veľmi jednoduché si ju stiahnuť, nastaviť a pochopiť. Do vášho každodenného života vám vnesie pohodlie. Poskytne vám globálnu kontrolu, pretože klímu môžete ovládať prakticky odkiaľkoľvek. Obsahuje históriu používania, čo znamená, že ukladá vaše vzorce správania. Máte v nej tiež prístup k týždennému plánovaniu, kde si môžete kedykoľvek nastaviť požadované hodnoty klimatizácie. Vďaka tomu je teplotu vášho bytu vždy pod kontrolou, dokonale pripravená na váš návrat domov. V smart aplikácii DAIKIN Onecta nájdete aj prehľadné grafy spotreby energie (za deň, týždeň, mesiac).

Spokojnosť zákazníkov je základ

Ovládanie klímy pomocou inteligentných technológii si pochvaľuje stále viac užívateľov. “Klimatizácia funguje už 2 roky úplne bez problémov, appka je prehľadná, dá sa zapnúť, keď sa už chystám domov z roboty, a tak prídem do pekne vychladeného bytu.”(Miroslav J., Bratislava). Zákazníci ZSE okrem iného oceňujú aj praktické využitie klimatizácie počas celého roka: ”Sme veľmi spokojní, klimatizácia funguje excelentne, zapínať sa dá doma diaľkovým ovládačom alebo aj cez aplikáciu odkiaľkoľvek. V lete vychladí byt za pár minút. V zime, keď treba, zase prikúri. Montáž bola vykonaná profesionálne.” (Pavol O., Nitra). Ak sa chcete pridať k ďalším spokojným zákazníkom, stačí len kontaktovať skúsených odborníkov zo ZSE a dohodnúť si osobné stretnutie.

chyba