Dá sa kreativita uplatniť aj v kúpeľni?

Zariaďovanie novej domácnosti nemusíme nutne brať ako logistickú výzvu a predstaviť si pod ním ťahanie ťažkých krabíc a nového nábytku. Čo tak sa na to pozrieť skôr ako na príležitosť na uplatnenie vlastnej kreativity? Veď kde inde by sme sa mali takto realizovať, ak nie u seba doma, v mieste, kde trávime veľkú väčšinu času? Kreativita sa dá uplatniť napríklad aj pri zariaďovaní kúpeľne ako miesta odpočinku po namáhavých dňoch, kde môžeme zresetovať svoje myšlienky.

28.05.2020 00:00
seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Nebojte sa prejaviť kreativitu

Pri zariaďovaní kúpeľne môžete naplno nechať priechod svojej fantázii a myšlienkam. Žijete bez partnera a v kúpeľni si radi dáte horúci, relaxačný kúpeľ? Alebo ste v spoločnej domácnosti s partnerom a túžite po kúpeľni s nádychom romantiky? Všetko je možné, ak si kúpeľňový nábytok vhodne „vyskladáte“ do takej kombinácie, ktorá uspokojí vaše predstavy a požiadavky.

Veľa rôznych variácií

Pod kúpeľňovým nábytkom rozumieme kúpeľňové skrinky, umývadlá, zrkadlá, no aj celé zostavy kúpeľňových skriniek. A k nábytku si vete prikúpiť rôzne doplnky ako sviečky či svietniky, prípadne šikovné stojany, kde si môžete počas kúpeľa odložiť pohár vína. Limituje vás jedine priestor a umiestnenie vane a umývadla. Ostatné je len vo vašej réžii, preto sa nebojte dať voľný priechod svojej fantázii a myšlienkam.

Je to miesto určené na relax

Skúste nevnímať kúpeľňu len ako miesto, kde si potrebujete splniť základné hygienické potreby. Kúpeľňa môže znamenať aj niečo iné – a síce miesto, kde počas kúpeľa či horúcej sprchy dokonale „vypnete“ od okolitého sveta a prídete na iné myšlienky. Viete totiž, čo je na kúpeľni najkrajšie? Počas sprchy či kúpeľa predsa nemôžete mať poruke mobilný telefón a tak ste aspoň nachvíľu mimo starostí okolitého sveta. V kombinácii s vkusne zariadenou kúpeľňou to vytvára ideálne podmienky na kvalitný relax.

chyba