Riešenia potrebné pre každú domácnosť

V domácnosti je často potrebné vykonať drobné opravy alebo vymeniť zastarané časti vybavenia. Prinášame vám preto niekoľko tipov do kúpeľne, na opravy spotrebičov aj riešenie na odvod odpadových vôd, vďaka ktorým urobíte niekoľko vecí naraz.

12.08.2019 15:05
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Ako pomôžu septiky?

Tam, kde nie je možnosť napojenia na kanalizáciu, môžete riešiť odvod odpadových vôd septikom. Septik je zariadenie, v ktorom sa voda najskôr prečistí a následne je vypúšťaná do povrchovej alebo podzemnej vody.

Septiky pracujú na princípe prečisťovania vody v troch v komorách. Do prvej komory prichádza odpadová voda. Na jej dne sa usadzuje kal. Na dne druhej komory sa usadzujú jeho jemnejšie čiastočky. V tretej komore je už odpadová voda zbavená veľkej časti nečistôt a voľným prepadom – neškodná preteká na určené miesto a vývod. Ak chcete zvýšiť účinnosť čistenia, je to možné s využitím pieskového alebo iného filtra.

Usadený kal v septiku vyhníva. Preto je ho potrebné pravidelne vyberať. Kvalitné septiky nájdete na trhu v rôznych veľkostiach. Vyberajte si ich podľa množstva odpadovej vody, ktorú budete prostredníctvom nich čistiť.

Nezabudnite na drobnosti do kúpeľne

Pri zariaďovaní ale aj opravách v kúpeľni, budete potrebovať rôzne komponenty a sanitu. Kvalitný kúpeľňový nábytok, umývadlá aj wc nakúpite pod značkou Geberit. Obľúbený Geberit je lídrom na európskom trhu sanitárnych výrobkov. Do vašej kúpeľne si tak vyberiete kvalitné umývadlá, pisoáre, wc, kúpeľňové skrinky, stojace či závesné wc a rôzne iné príslušenstvo. Napríklad sprchové žľaby, podlahové výpuste, sifóny na vane, umývadlové, drezové a bidetové sifóny.

Máme pre vás aj náhradné diely

Electrolux je známa značka výrobcu domácich spotrebičov. Ak potrebujete Electrolux náhradné diely, na trhu nájdete široký výber. Pri kúpe vyberajte podľa konkrétneho typu spotrebiča. Na výber máte náhradné diely Electrolux ako motorčeky a čerpadlá do práčky, rozbočovače na káble, tlmiče, klinové remene a ohrievače do práčky, telesá do teplovzdušnej rúry ako aj ložiská. Ak ste dostatočne zručný, náhradné diely Electrolux si môžete vymeniť aj sami. V opačnom prípade je vám k dispozícii sieť autorizovaných servisov.

Dajte sa do práce a nezabudnite v zápale práce na naše odporúčania, pretože s nimi vám to pôjde oveľa ľahšie.

chyba