Dizajnové podlahové zásuvky = štandard v rodinných domoch a bytoch

Podlahové zásuvky, súčasť moderného bývania, riešia problém s nevzhľadnými predlžovacími káblami. Podlahové zásuvky môžu privádzať nielen elektrinu, ale aj audio-/video- alebo PC/dátové káble, prípadne USB, HDMI káble atď.

17.10.2018 08:19
titulni obrazek 1 SK

Podlahové zásuvky pre interiér

Dizajnové podlahové zásuvky, ktoré ponúka spoločnosť Stakohome Network s.r.o., sú pripravené tak do bytov a rodinných domov, ako do zaujímavých a luxusných objektov aj komerčných priestorov. Vďaka materiálom, z ktorých sú škatule do podlahy vyrobené, je možné ich inštalovať aj do blízkosti podlahového kúrenia.
Elektrická podlahová zásuvka, ktorá sa vždy...
podlahova zasuvka interier STAKOHOME-8802-B drevo Elektrická podlahová zásuvka, ktorá sa vždy „stratí“ v interiéri.
V interiéri sa zásuvky do podlahy inštalujú hlavne ako náhrada za nevzhľadné predlžovacie káble. Zásuvky sú pripravené napríklad doprostred miestnosti (pod stôl) alebo napríklad k stojacim reproduktorom, svietiacemu kvetináču či lampe. Tieto podlahové zásuvky žiadny interiér nekazia. Veká podlahových škatúľ je možné prekryť rôznou podlahovou krytinou podľa potreby. Zásuvky tak splynú tak s vašou drevenou podlahou, ako napríklad s dlažbou, linoleom, PVC alebo kobercom.
Po prekrytí veka požadovanou krytinou sa stane...
podlahova zasuvka interier STAKOHOME-8808-B Po prekrytí veka požadovanou krytinou sa stane podlahová zásuvka v interiéri prakticky neviditeľná.
Vnútorné vybavenie (zásuvkami) podlahovej škatule je individuálne a závisí len od požiadaviek každého zákazníka. Okrem elektrických zásuviek je možné mať v škatuli aj audio-/video- alebo dátovú zásuvku, HDMI atď. Vďaka tomu je možné umiestniť doprostred miestnosti napríklad televízor bez toho, aby sa od neho tiahlo niekoľko káblov cez polovicu miestnosti.
Do tohto typu podlahovej zásuvky je možné do...
podlahova zasuvka interier STAKOHOME-8902-B kamen Do tohto typu podlahovej zásuvky je možné do veka vložiť akúkoľvek podlahu.

Podlahové zásuvky v exteriéri

Exteriérové podzemné zásuvky slúžia na privedenie elektrickej energie (možnosť aj TV-SAT, dátovej/počítačovej siete, audia atď.) na miesta, ako je záhrada, terasa, okolie domu, vjazdy, garáže atď. Umožní pripojiť prenosný počítač, dekoratívne/vi­anočné osvetlenie alebo gril. Ukrývať sa môžu aj pod trávnikom alebo dlažbou.
Pri používaní je možné vonkajšiu podlahovú...
nastavec se zasuvkou STAKOHOME-7703 Pri používaní je možné vonkajšiu podlahovú zásuvku doplniť o nástavec.
Vonkajšie (záhradné) zásuvky sú vyrobené tak, aby zniesli vonkajšie klimatické podmienky, tzn. sú dodávané s krytím typu IP67 (vodotesné), ktoré zabraňuje vniknutiu vody či nečistôt do priestoru škatule.
Vonkajšia podzemná zásuvka s potrebným krytím...
podlahova zasuvka exterier IP67 STAKOHOME-7702-E zahrada Vonkajšia podzemná zásuvka s potrebným krytím (IP67) proti vode a prachu.

Inštalácia podlahových zásuviek je jednoduchá a ich následná údržba nenáročná.

Nechajte sa presvedčiť pohodlím a eleganciou podlahových zásuviek. Píšte, volajte, radi vám poradíme s výberom najlepšieho riešenia.
Stakohome Network, s. r. o.
Viac informácií na www.podlahove-zasuvky.cz, alebo na telefóne: +420 226 517 522, mobil: +420 776 780 378
Štandardne dodávame aj na Slovensko.
logo
logo podlahove zasuvky
chyba