Zažite slovenskú pohodu!

Možno si mnohí z vás povedia: „Čo to vlastne znamená?“

30.01.2018 09:14
drevona titulka

My v DREVONE si predstavujeme všetky príjemné chvíle strávené doma s rodinou, domácim miláčikom alebo aj sám s radosťou, že konečne máte svoj vytúžený kľud. Môže ísť o večerný relax pri televízii, čítanie knihy vo vašom obľúbenom pohodlnom kresle, spoločná večera s priateľmi alebo ukladanie vašich milovaných detí do postele, kedy im dáte pusu na dobrú noc a na ich tvári vidíte, že sú šťastné.

Práve tieto pohodové chvíle by sme vám chceli ešte umocniť kvalitným slovenským nábytkom vyrábaným v našich závodoch v Uhrovci a v Malužinej.

Večernú pohodu pri televízii by určite vylepšia pohodlná a elegantná sedačka. Z našej ponuky by sme chceli vyzdvihnúť sedačky BRANDON, VICTORY, ROGY alebo LIMU. Vďaka širokej škále kvalitných poťahových látok si vyberiete práve také farebné prevedenie, ktoré krásne zapadne do vášho interiéru a budete sa cítiť príjemne. Sedačky BRANDON a VICTORY sú v ponuke aj s možnosťou rozkladu, oceníte to práve vtedy, keď pohodový večer s priateľmi budete chcieť predĺžiť a zostanú u vás aj cez noc.

Rohová sedačka LIMA
Sedacka LIMA Ocean Blue Rohová sedačka LIMA
Sedacia súprava ROGY
ROGY sedacka Sedacia súprava ROGY

Varenie obedu alebo večere vám pôjde ako po masle v našich kuchyniach. Ak je vašim druhým menom elegancia a máte radi bielu v kombinácii s dubom, veríme, že vás očarí SOFIA. Vyniká nie len svojou krásou, ale aj vlastnosťami. Ak preferujete radšej trošku tmavšie farby, zaujať by vás tiež mohli kuchyne VIVIEN a GRÉTA. Všetky kuchyne sú vyrábané z kvalitných plošných materiálov a kovaní. Naše krásavice vám radi predstavia predajcovia na predajni DREVONA v Bratislave.

Kuchyňa Sofia
Kuchyna Sofia Kuchyňa Sofia
Kuchyňa Vivien
Kuchyna Vivien Kuchyňa Vivien
Kreslo HUGO
Kreslo Hugo Kreslo HUGO

K dobrej knižke a šálke obľúbeného čaju chýba už len kreslo. Ideálne pohodlné, príjemné na pohľad aj na dotyk. A práve také sme pre vás pripravili. Kreslo HUGO je ideálny spoločník pri čítaní. Neruší vás, pohodlne vás usadí a hodí sa do každej izby.

Pohodu v detskej izbe vám pomôže vykúzliť posteľ REA GOLEM. Do praktických zásuviek uložíte hračky, prezlečiete dieťa do pyžamka a prečítate mu rozprávku. Súčasťou postele je masívny smrekový rošt a čielka na zásuvkách sa dajú meniť. Keď sú deti ešte malé, môžete ich mať v ružovej, fialovej, zelenej alebo modrej farbe a keď vyrastú je možné ich vymeniť vo farbe postele. Ideálne doplniť izbu komodou REA AMY a určite budete potrebovať skriňu REA HOUSTON.

Skriňa REA HOUSTON
DESTSKA IZBA Skriňa REA HOUSTON
Posteľ REA GARY
DESTSKA IZBA2 Posteľ REA GARY

My v DREVONE milujeme nábytok, vyrábame ho s láskou a nadšením. Zažívajte spolu s nami slovenskú pohodu u vás doma.

chyba