Nepremeškajte TRENDY DESIGN DAYS 2017 v STYLA

Galéria bývania STYLA v spolupráci s magazínom TRENDY BÝVANIE aj tento rok pre všetkých milovníkov dizajnu, architektúry a moderného bývania pripravil tri dni plné inšpirácií a originálnych dizajnových zážitkov – STYLOVÉ TRENDY DESIGN DAYS 2017.

18.09.2017 08:00
visibility inzercia

Podujatie venované najnovšiemu dizajnu a trendom v architektúre bude tentoraz STYLOVÉ a po prvýkrát sa uskutoční v najväčšej slovenskej nákupnej galérii bývania – v STYLA na Zlatých Pieskoch. Plocha galérie bývania sa tak v dňoch 13. – 15. októbra 2017 premení na inšpiratívny dizajnový priestor, ktorý vás pozýva užiť si zábavný víkend s rodinou za sprievodu prvotriedneho programu a atrakcií.

Nové miesto – nové zážitky

Cieľom akcie je priblížiť širokej verejnosti prácu architektov a dizajnérov a tým ju naučiť efektívne pristupovať k zariaďovaniu domácnosti. STYLOVÉ TRENDY DESIGN DAYS 2017 sa budú odohrávať v tematickom prostredí – v najväčšej galérii bývania na Slovensku v STYLA. Od nových priestorov sa očakáva zlepšenie kvality podujatia a nadviazanie na úspešnú tradíciu dvoch predchádzajúcich ročníkov, ktoré sa konali v bratislavskom Auparku.
+5

Téma tohto roku – zdravé bývanie

Ekologický prístup a udržateľnosť sa stali progresívnym životným štýlom, ktorý prenikol aj do oblasti bývania. Vytvoriť zdravé prostredie pre bývanie však nemá len ekologický aspekt, ale je predovšetkým rozhodujúci z hľadiska našej psychickej i fyzickej pohody a celkového zdravia. Z tohto dôvodu sa TRENDY DESIGN DAYS 2017 budú niesť v duchu zdravého moderného bývania, kde vám zástupcovia firiem, odborníci z oblasti stavebníctva a financií poradia, ako dosiahnuť zdravý koncept domácnosti podľa najnovších trendov. Štýlovo, jednoducho a s ohľadom na životné prostredie!

Víkend venovaný bývaniu a zábave

Nepremeškajte šancu a príďte sa cez druhý októbrový víkend presvedčiť, ako jednoducho zlúčiť ekologické myslenie a trendy bývanie a byť tak o krok bližšie k vysnívanému bývaniu. Od stavebných materiálov cez technologické riešenia až po dizajnové interiérové prvky, ktoré sa postarajú o štýlové zariadenie vašej domácnosti. Okrem odborných konzultácií a skvelých nápadov pre zdravé bývanie tu na vás tiež čaká bohatý program a tanečné i spevácke vystúpenia. Pripravené sú tiež zaujímavé aktivity pre celú rodinu a našich najmenších.

visibility inzercia

Využite skvelé zľavy

STYLOVÉ TRENDY DESIGN DAYS 2017 si užijete aj prostredníctvom trendy nákupov. V septembrovom vydaní magazínu TRENDY BÝVANIE nájdete zľavové kupóny, na základe ktorých môžete využiť zvýhodnený nákup v jednotlivých predajniach galérie bývania STYLA počas celého trvania podujatia, a to od 13. – 15. októbra. Viac informácií nájdete na webe a Facebooku magazínu TRENDY BÝVANIE a galérie bývania STYLA. Tešíme sa na vašu návštevu!

chyba