Zažite výnimočný pocit sviežosti

Objavte nadčasový a jedinečný dizajn pre kúpeľňu vašich snov a vytvorte si doma malú wellness oázu. Či už ste fanúšikom tradičných, moderných alebo neutrálnych produktov, elegantné modely Geberit AquaClean sa bezproblémovo hodia do každého prostredia a vyhovejú každej kúpeľni.

01.11.2015 08:00
Geberit AquaClean Sela Foto:
Geberit AquaClean Sela

Viac komfortu, dizajnu, relaxácie a luxusu môžete zažiť na vlastnej koži vďaka toalete s integrovanou sprchou, ktorá ponúka nový druh osobnej hygieny – jemný, šetrný a prirodzený pre vaše telo.

Toalety s integrovanou sprchou prinášajú dokonalý pocit čistoty a predstavujú nový štandard modernej kúpeľne. Voda predstavuje najprirodzenejší spôsob očisty a oproti toaletnému papieru je dôkladnejšia a jemnejšia. V toaletách Geberit AquaClean sa snúbi čistota, pohodlie, dizajn a ekologická šetrnosť spolu so známou úrovňou kvality značky Geberit. Okrem príjemnej očisty teplou vodou vás toaleta rozmazná aj ďalšími užitočnými funkciami v závislosti od konkrétneho modelu. Orientačné osvetlenie, vyhrievanie sedadla, sprchovacia technológia WhirlSpray, pulzujúca masážna funkcia, automatické odsávanie pachu, či technológia TurboFlash – to všetko môžete objaviť výberom toho pravého modelu pre vás.

Geberit AquaClean Sela Foto: Geberit
Geberit AquaClean Sela Geberit AquaClean Sela

Riešenie pre každého

Geberit AquaClean ponúka vhodný model pre akýkoľvek typ požiadaviek a takmer pre každú stavebnú a životnú situáciu – od kompaktných sedadiel so sprchovacou funkciou až po kompletné riešenie vrátane WC misy. Ideálnym riešením pre novostavby aj rekonštrukcie sú modely Geberit AquaClean Mera, Geberit AquaClean Sela a Geberit AquaClean 8000 a Geberit AquaClean 8000plus. Ak je pre vás kompletná výmena toalety príliš finančne náročná, riešením sú sedadlá Geberit AquaClean 5000plus, Geberit AquaClean 5000 a Geberit AquaClean 4000, ktoré možno jednoducho namontovať na vašu súčasnú keramickú misu.

Ako to funguje?
Geberit AquaClean Mera Foto: Geberit
Geberit AquaClean Mera Geberit AquaClean Mera

Príjemne teplá voda opláchne vaše intímne partie po použití toalety a zanechá dlho pretrvávajúci pocit čistoty a sviežosti. Geberit AquaClean vás pohodlne obslúži a jediné, čo sa od vás očakáva, je stlačiť jedno tlačidlo. Preto je táto toaleta atraktívnou alternatívou klasického bidetu. Niektoré modely ponúkajú aj funkciu automatického odsávania zápachu, špeciálnu dámsku sprchu či vyhrievanie sedadla. Samozrejmosťou je automatické čistenie trysky pred a po použití a úsporný režim.

Vyskúšajte si pocit sviežosti a čistoty na vlastnej koži

Príďte si k vybraným Partnerom Geberit AquaClean do 30. novembra 2015 vyskúšať toaletu Geberit AquaClean a zapojte sa do súťaže o luxusný wellness pobyt v päťhviezdičkovom hoteli v Hlubokej nad Vltavou. Podrobnosti o súťaži nájdete na www.geberit-aquaclean.sk/sutaz.

odkaz Vyskúšajte si pocit sviežosti a čistoty na... Foto: Geberit
geberit inzercia Vyskúšajte si pocit sviežosti a čistoty na vlastnej koži a vyhrajte
chyba