Skoncujte s vysokou trávou!

Určite máte v záhrade miesta, kde sa obyčajná kosačka nedostane. Skoncovať s vysokou trávou môžete jednoducho a pohodlne - pomôže vám nový krovinorez Husqvarna 525RX!

29.04.2014 08:00
inzercia vb leasing

Krovinorez je praktickým pomocníkom, ktorý vďaka nožom na trávu zvládne pokosiť nielen vysokú trávu, ale aj náletové a drevnaté rastliny. Práca s krovinorezom je neraz namáhavá. Spoľahnúť sa na kvalitný vyžínač s výbornou ergonómiou a dodržať pravidlá bezpečnosti je preto nevyhnutnosťou. Nový krovinorez Husqvarna 525RX bol skonštruovaný tak, aby pohodlne zvládol prácu aj v najťažšom teréne. Jeho konštrukcia je veľmi ľahká a nezaťažuje tak chrbticu počas dlhodobej práce. Intuitívne ovládanie urýchľuje boj s vysokou trávou. Krovinorez Husqvarna 525RX je dodávaný s vyžínacou hlavou, nožom na trávu a tiež s pohodlným ergonomickým popruhom, ktorý optimálne rozloží záťaž stroja na ramená, hrudník a chrbát. Aby bola práca skutočne efektívna a pohodlná, efektívne antivibračné tlmiče, ktorými je krovinorez Husqvarna 525RX vybavený, absorbujú vibrácie, šetriac tak ruky užívateľa. Zalomené a pohodlné rukoväte umožňujú vynikajúce uchopenie a pracovný postoj. Ak je vaša záhrada členitejšia a má svahovitý terén, vyvýšený stĺpik uchytenia rukoväte vám zvýši možnosť pohybu. Predídete tak nepohodlnej a namáhavej práci v členitom teréne.

inzercia vb leasing

Aj pri práci s krovinorezom je potrebné dodržiavať základné pravidlá bezpečnosti a používať ochranné pomôcky. V základnej výbave by nemali chýbať chrániče sluchu so sieťkou chrániacou pred kúskami trávy ako aj dažďom. Nezabudnite tiež na rukavice tlmiace vibrácie a pevnú obuv. Iba tak môže byť práce s krovinorezom nielen pohodlná, ale aj bezpečná! Husqvarna ponúka široký sortiment kvalitných ochranných pomôcok – celý sortiment nájdete tu.

Viac informácií o získate na stránke www.husqvarna.sk

chyba