Nižšie náklady na bývanie vďaka novým účtom

Bývanie v bytových domoch nie je lacná záležitosť. Preto ich obyvatelia vítajú každú príležitosť, ako platiť menej. Teraz sa dá ušetriť na lacnejšej správe spoločných financií bytového domu. Ako na to? Poradíme vám.

28.10.2013 08:00
inzercia SLSP - SBD

Za platby cez internetbanking ani za príjmy na účet sa neplatí

Vďaka novým, špecializovaným účtom môže každý bytový dom mesačne ušetriť v Slovenskej sporiteľni desiatky eur. Bežne sa totiž platí aj za vedenie účtu aj za každú zrealizovanú platbu. A tak napríklad, ak každý byt v bytovom dome mesačne poukáže na účet len dve platby – do fondu údržby a opráv a nájomné, suma poplatkov pomaly, ale isto rastie. S účtom SPORObusiness pre bytový dom sa však na tom dá ušetriť! Platí sa len za vedenie účtu. Prijaté platby, platobné príkazy cez elektronické bankovníctvo, trvalé príkazy a inkasá v neobmedzenom počte sú zahrnuté v cene. Okrem toho sa zostatok na účte úročí výhodnejšie a účet v banke môžete mať aj celkom bez poplatku.

Záujem o nový účet rastie

Každý štvrtý bytový dom, ktorý je klientom Slovenskej sporiteľne, už využíva výhody nového účtu SPORObusiness pre bytový dom. Ich obyvatelia oceňujú, že sú všetky platby nájomného a príspevky do fondov bytového domu bez poplatku. Ak chcete o tomto účte vedieť viac, kliknite sem.

chyba