Zahoďte krhly, je tu automatické zavlažovanie značky Gardena!

Poznáte to, cez horúce dni záhrada vyžaduje dostatok vlahy. Nemusíte však už od rána ťahať krhly! Objavte čaro automatického zavlažovania od firmy Gardena.

05.08.2013 08:00
gardena - inzercia3

Spravte zo záhrady oázu pokoja. Automatické zavlažovanie Gardena nie je len o pravidelnom polievaní. Je to dômyselný systém, kedy záhrada získa kompletnú starostlivosť o zavlažovanie. Je to aj nový rozmer starostlivosti o záhradu. V znamení relaxu, zábavy a pohody. Záhrada už viac nebude miestom zbytočného plytvania vody, ale miestom, kde záhrada dostane to, čo práve potrebuje.

K tomu vám pomôže niekoľko „vychytávok“ od firmy Gardena. Môže to byť inovatívny prietokomer Gardena, vďaka ktorému budete mať množstvo spotrebovanej vody úplne pod kontrolou. Na displeji sa prehľadne zobrazuje aktuálny prietok vody v litroch za minútu, spotreba vody počas jedného polievania, denná spotreba alebo odber vody za celú sezónu. Výsledkom systematického a presného zavlažovania s prietokomerom je nižšia spotreba vody, čo ocení nielen vaša peňaženka, ale aj životné prostredie.

gardena - inzercia

Ak nie ste kamarát s modernou technikou, ktorá je neraz komplikovaná z hľadiska ovládania, určite oceníte Gardena zavlažovací počítač C 1030 plus. Tento zavlažovací počítač predstavuje najjednoduchšiu cestu k riadenému zavlažovaniu trávnika alebo záhrady. Na počítači možno ľubovoľne navoliť zavlažovacie cykly alebo individuálne dni zavlažovania. Program umožňuje až tri zavlažovania denne v dĺžke až osem hodín. Gardena C 1030 plus má veľký a prehľadný LCD displej pre jednoduché programovanie. K zavlažovaciemu počítaču nezabudnite pripojiť čidlo pôdnej vlhkosti a dažďový senzor. Získate tak kompletný zavlažovací servis. Čidlo pôdnej vlhkosti Gardena meria aktuálnu vlhkosť pôdy a odovzdáva informácie zavlažovaciemu počítaču. Pomocou otočného gombíka možno nastaviť stupeň vlhkosti podľa potrieb rastlín. Dažďový senzor zase umožňuje zohľadnenie prirodzených zrážok pri riadenom zavlažovaní. Okamžite reaguje na zrážkovú činnosť a vysiela pokyn na úpravu závlahy.

gardena - inzercia2

Gardena – dokonalé zavlažovanie
Celý systém zavlažovania od firmy Gardena je navrhnutý do najmenších detailov. Často sa totiž stáva, že budúci majiteľ zabudne na niekoľko podstatných vecí a konečný výsledok nie je úplne perfektný. S aplikáciou Gardena My Garden, ktorú nájdete na stránke www.gardena.sk, získate nielen ucelenú predstavu o vysnívanej záhrade, ale aj kompletný zoznam výrobkov, ktoré potrebujete na zavlažovanie vašej záhrady. Jedným kliknutím si môžete naplánovať aj automatické zavlažovanie. Stačí, keď vyznačíte prívod vody a plánovač vám navrhne najvhodnejšie umiestnenie zavlažovačov z pohodlia vášho domova. Premeňte záhradu na príjemný ostrov pohody. Vďaka zavlažovaciemu systému Gardena je to jednoduché!

gardena3-inzercia

Viac informácií získate na stránke www.gardena.sk

chyba