Prvý SMART odpudzovač divej zveri – Buďte v bezpečí na cestách

V roku 2022 až 10 % škôd na vozidlách vzniklo po strete s lesnou zverou. Tento údaj má znížiť VIONN GO, prvý inteligentný odpudzovač divej zveri, ktorý vďaka vstavanému reproduktoru pripevnenému na podvozku vozidla signalizuje náš príchod do sveta zvierat. V prípade nehody spôsobenej srnčou, jeleňou a diviačou zverou vývojár vráti svojim zákazníkom do piatich pracovných dní až 2800 EUR.

21.04.2023 00:00
vionn, pr nepouzivat

Zrážka s divou zverou je skutočným nebezpečenstvom na cestách nielen na jar a v lete, keď mnohé zvieratá kvôli svojmu pudu párenia opúšťajú obvyklé prostredie, ale aj na jeseň a v zime. Dlhú dobu neexistovalo žiadne skutočné riešenie na zabránenie stretu so zverou. Preto je dobrou správou, že na trh prichádza SMART odpudzovač divej zveri ktorý poskytuje motoristov väčšiu bezpečnosť ako kedykoľvek predtým vďaka špeciálnej technológii.

VIONN GO je prvým zariadením, ktorý je potrebné pripevniť na podvozok vozidla. Zabudovaný pohybový senzor v zariadení monitoruje pohyb auta a po naštartovaní sa automaticky zapne. Vďaka vstavanému reproduktoru VIONN GO počas pohybu upozorní svet zvierat na náš príchod. Podstatou inovácie je, že na rozdiel od produktov poháňaných veternou energiou sa zapína aj pri nižšej rýchlosti.

Zariadenie vydáva zvukovú frekvenciu vyvinutú výrobcom, ktorá ruší zvieratá ešte pred príchodom auta, takže sa držia ďalej od zdroja zvuku. VIONN GO je odolný za každých podmienok: keďže je sezónny, môžete s ním bezpečne cestovať 365 dní v roku.

Výrobok pracuje s vnútorným zdrojom energie, na ktorý výrobca dáva záruku 2 roky. Každé zariadenie je vybavené unikátnym holografickým identifikátorom, ktorý je potrebné po zakúpení zaregistrovať na webe, po čom spoločnosť ponúka dvojročnú záruku vrátenia peňazí až do výšky 2800 EUR v prípade zrážky so srnčou, jeleňou a diviačou zverou.
vionn, pr nepouzivat

V prípade havárie spôsobenej zverou bude škoda preplatená ich zákazníkom do piatich pracovných dní. To jasne ukazuje, že spoločnosť má maximálnu dôveru v účinnosti zariadenia.

VIONN GO môže teraz každý cestovať bez toho, aby nenechal svoje zdravie a zdravie svojej rodiny na náhodu. S VIONN GO bude vaše bezpečie na cestách zaručené.

Smart odpudzovač divej zveri výhodne zakúpite na www.vionn.sk

chyba