Kúpte si auto s benefitmi. Pár rokov budete jazdiť bez starostí

Kúpa auta je investícia, ktorá nám vyberie z vrecka nemalé peniaze. S novým, nablýskaným vozidlom však môžete získať aj niekoľko benefitov. Okrem výhodného financovania a super výbavy navyše aj profesionálnu starostlivosť na celých 5 rokov! A to už stojí za povšimnutie.

19.12.2022 00:00
skoda, pr nepouzivat

Využite najpohodovejšiu ponuku benefitov k obľúbeným vozidlám ŠKODA. Na celých 5 rokov sa zbavíte starostí a v pohode si môžete užívať svoje nové auto.

Získajte modely ŠKODA FABIA, SCALA alebo KAMIQ s balíkom benefitov 5 rokov pohody a cenovou garanciou až na 12 mesiacov! Objednajte si nové vozidlo už teraz a užite si všetky benefity programu v hodnote až do 1 500 eur.

Čo teda obľúbená značka ponúka? Vďaka predĺženej 5-ročnej záruke máte istotu, že vám na vozidle nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou a záručné opravy počas trvania predĺženej záruky vyriešia servisní partneri.

V prípade poruchy na ceste sa môžete obrátiť na centrálu ŠKODA Assistance, číslo 0800 124 125 (v rámci SR, bezplatne), alebo číslo +421 2 43 29 15 47 (zo zahraničia), alebo na ktoréhokoľvek najbližšieho autorizovaného servisného partnera ŠKODA v Slovenskej republike, alebo v ktorejkoľvek inej európskej krajine.

skoda, pr nepouzivat

Výhodne financovanie cez ŠKODA Financial Services

Najväčšie vrásky nám pri kúpe auta robí samotná investícia. Možností financovania je však viacero. ŠKODA ponúka výhodné financovanie, ktoré sa vám svojimi možnosťami ľahko prispôsobí.

Využite napríklad moderné financovanie ŠKODA NaMieru s výhodným úrokom, nízkou splátkou, bez poplatkov a tromi možnosťami ukončenia – vozidlo na konci splácania vymeníte za nové, necháte si ho alebo ho vrátite. Po stanovení akontácie (už od 10%), dĺžky zmluvného obdobia a odhadovaného nájazdu sa dohodnete aj na výške mesačných splátok a posledná navýšená splátka vám bude automaticky prepočítaná. Pri tomto type financovania si môžete užívať svoje nové vozidlo bez obáv, aká bude jeho hodnota v nasledujúcich rokoch.

Ak sa rozhodnete pre klasický úver ŠKODA NaRovinu bez spracovateľského poplatku, vyberiete si výšku akontácie a potom už iba uhrádzate pravidelnú mesačnú splátku s nízkym úrokom vrátane poistenia. Takúto zmluvu môžete uzatvoriť na 36 – 60 mesiacov. Po skončení splácania je auto vaše.

Ďalšia z možností je ŠKODA BezStarostí, prenájom formou operatívneho lízingu. Neplatíte akontáciu, len mesačné splátky, ktoré zahŕňajú komplexný balík služieb od poistenia, registrácie vozidla, servisného balíka, zimných pneumatík až po napríklad diaľničnú známku. Po skončení lízingu auto vrátite a vyberiete si nové, také aké práve potrebujete.

odkaz
skoda, pr nepouzivat

Predplatený servis

Ak ste skúsený šofér, ďalší z benefitov, ktorý určite oceníte, je servisný balík, ktorý pokrýva náklady spojené so základnou údržbou vozidla ŠKODA, a to presne podľa predpisov výrobcu s jasne definovanými úkonmi a materiálom.

Pre vozidlá so spaľovacím motorom (aj PHEV) je napríklad v balíku zahrnutá práca vrátane materiálu spojená s prehliadkou a výmenou týchto komponentov:

  • brzdová kvapalina
  • peľový filter
  • palivový filter (vznetový motor)
  • vzduchový filter
  • sviečky (zážihový motor)
  • olej a olejový filter
  • olej v systéme pohonu 4 × 4 (ak je vo výbave vozidla)
  • olej a olejový filter v automatickej prevodovke (ak je predpísaný)
  • tesniaci prostriedok na pneumatiky (ak je vo výbave vozidla).

Ak ste fanúšik áut s elektrickým motorom (BEV) v servisnom balíku máte prácu vrátane materiálu spojenú s prehliadkou a výmenou týchto komponentov:

  • brzdová kvapalina
  • peľový filter
  • tesniaci prostriedok na pneumatiky (ak je vo výbave vozidla)
  • kontrola vysokonapäťového systému.

V zimnom období budete vďační za zimné kompletné kolesá s rozšírenou „pneugaranciou“, ktorá Vám pomôže v prípade poškodenia pneumatiky. Na výber máte aj iné praktické ŠKODA Originálne príslušenstvo alebo príjemné maličkosti z ponuky ŠKODA Merchandise. Presne podľa vašich potrieb alebo predstáv.

Päť rokov v novom aute vám utečie ako voda v potoku. Je ale rozdiel jazdiť päť rokov v pohode, alebo mať hlavu v smútku zo servisu, náhradných dielov, či zimných pneumatík.

Okrem 5-ročnej záruky, výhodného financovania, 5-ročného predplateného servisu si môžete vybrať z bohatej výbavy navyše v hodnote až 700 eur zadarmo.

odkaz
skoda, pr nepouzivat
chyba