Užitočné návody v podaní Volkswagenu: ako na defekt, bluetooth a mnoho ďalšieho

Poznáte to. Niektoré veci sa javia byť také samozrejmé, až sa na ne človek bojí opýtať. Volkswagen preto prináša videá s užitočnými radami ohľadom každodenných problémov motoristov.

17.11.2021 00:00
VW-svetla, PR, nepouzivat

Šoférovanie so sebou prináša množstvo situácií, ktoré každodenne zvládame a ani si to možno neuvedomujeme. Keď sa však niečo vymkne z normálu, niekedy nastáva problém, po ktorom nasleduje bezradnosť a zbytočné nervy.

Volkswagen si pre vás preto pripravil pár užitočných videonávodov, ktoré jednoduchým a ilustratívnym spôsobom pomáhajú s riešením každodenných aj výnimočných situácií, ktoré vás môžu na ceste stretnúť. Sú okorenené o dobre mienené rady, ktoré vám môžu riešenie prípadného problému zjednodušiť alebo spríjemniť.

Defekt

Prvé zo zverejnených videí hovorí o tom, ako si poradiť s defektom. Tí, čo pravidelne vo svojej réžii prezúvajú letné a zimné obutie, majú už všetky nuansy isto podchytené, ale mnohí túto prácu prenechávajú pneuservisom a ak sa potom na ceste jedna z vašich pneumatík pustí do ostrého konfliktu s klincom, prichádza bezradnosť.

Pritom nejde o nič zložité, ale na prípadné chyby z neskúsenosti môžete nepekne doplatiť. Ako zabrzdiť auto, kam dať zdvihák, kedy povoliť skrutky na kolese a kedy volať asistenčnú službu? Na to všetko vám prináša spomínané video odpoveď.

VW Bezklucovy-vstup, PR, nepouzivat

Bluetooth

Ak patríte medzi šoférov, ktorí napriek tomu, že majú vo výbave Bluetooth hands-free, radšej riskujú mastnú pokutu, lebo netušia, ako to celé spojazdniť, určite oceníte video, kde expert radí, ako na to. A keď už tam budete, pozrite si aj jedno z ďalších technologických videí, ktoré popisujú skryté alebo málo známe funkcie automobilov značky Volkswagen.

VW Bluetooth, PR, nepouzivat

Sledujte www.volkswagenblog.sk a YouTube kanál Volkswagen Slovensko, aby vám neušlo nič z najnovšej tvorby, kde nájdete rady, návody, testy.

chyba