Toto dodatočné zabezpečenie auta zlodej neprekoná ani s duplikátom štartovacieho kľúča. Ako je to možné?

Každý rok sa na Slovensku ukradne viac ako 1000 vozidiel. Myslíte si, že vás to netýka, lebo parkujete vo vlastnej garáži, máte GPS lokalizátor či alarm? Ani jeden z týchto argumentov však nie je 100 % zárukou, že vám auto neukradnú.

05.10.2021 00:00
VAM01, PR nepouzivat

Zlodeji áut sú každým rokom sofistikovanejší. Pri svojej práci používajú čítačku kľúčov, diagnostický prístroj či rušičku signálu, vďaka ktorým vozidlo otvoria do pár sekúnd a odídu s ním bez stopy. Ak nechcete, aby to bol aj váš prípad, zabezpečte si auto dodatočne elektromechanickým zabezpečením VAMPIRE Lite.

Tento 7-cestný imobilizér dokáže naraz blokovať až 7 častí automobilu pod elektromechanickou kombináciou. Preto na neho nefungujú rušičky, zosilňovače, ani čítačky kódov. VAMPIRE Lite blokuje týchto 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku motora.

VAM03, PR nepouzivat

Prečo je VAMPIRE Lite neprekonateľný?

Tento 100 %-ný zabezpečovací systém proti krádeži, ktorý žiaden zlodej neprekonal už takmer 20 rokov, funguje na 2 princípoch:

1. Princíp kombinatoriky

V každom vozidle sú blokované iné komponenty automobilu. Zlodej by potreboval desiatky hodín na zistenie a prelomenie tejto ochrany.

2. Princíp unikátnosti

Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Ďalšou výhodou tohto zabezpečenie je, že – na rozdiel od iných systémov – nemá žiaden odber z batérie. Nemusíte sa teda stresovať tým, že by sa vám pri dlhom státí vybila autobatéria.

VAM02, PR nepouzivat

Za 20 rokov ani jeden úspešný pokus zo strany zlodejov

S VAM systémom je vaše vozidlo v maximálnom bezpečí. Tvrdia to aj štatistiky: zlodeji sa síce pokúšali ukradnúť až 500 takto zabezpečených áut, úspešní však neboli ani raz.

Ochrana navyše

VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti ďalším technikám kradnutia ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, či vniknutie do interiéru vozidla alebo batožinového priestoru.

Jednorazová investícia bez zbytočných poplatkov

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. O nezáväznú cenovú ponuku môžete požiadať na tomto odkaze.

VAM04, PR nepouzivat
chyba