Prečo je kúpa dovezených áut na objednávku pre vás výhodnejšia?

Okrem nárastu vyrobených áut v našej republike sa z roka na rok zvyšuje aj podiel dovozu áut na objednávku. Takéto autá sú mimoriadne obľúbené, pretože keď si ich kúpite, môžete dosiahnuť maximálny pomer ceny a kvality, napriek tomu, že celkový rozpočet na nákup môže byť relatívne malý.

14.03.2020 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Kúpa automobilu dovozom a na objednávku má mnoho výhod, kde hlavnou je cena takýchto modelov, ktorá v niektorých prípadoch môže byť iba polovičnou cenou podobného automobilu, takže ide o úžasné úspory, ktoré je ťažké ignorovať!

Zánovné a ojazdené automobily zodpovedajú z hľadiska spoľahlivosti novému vozidlu. Ponuka a trh je však obrovský, preto je výber tej najlepšej kvality pre laikov aj odborníkov komplikovaný. S overeným dovozom áut na objednávku by mali byť ale vaše starosti s výberom minimálne.

Pre lepší pocit istoty sa ale pozrieme aj na ďalšie dôležité fakty, ktoré je pri takomto spôsobe zaobstarania si nového vozidla dôležité detailne sledovať.

1. Atraktívna cena za ojazdené autá

Pokiaľ potrebujete nové auto, no pôžička alebo leasing sú pre vás nevýhodné, dobrým riešením môže byť spomínaný dovoz áut na objednávku. Vďaka nemu sa dostanete ku kvalitnému automobilu za prijateľnú cenu. Lacnosť je samozrejme porovnateľná, ale cena takýchto automobilov sa považuje za najlepšiu výhodu.

2. Kvalita a spoľahlivosť

Kúpa dovážaných automobilov nie je výhodná iba z dôvodu lepšej ceny. Spoľahnúť sa môžete aj na kvalitu, pretože výmena automobilov za nové modely v priebehu dvoch alebo troch rokov je v zahraničí samozrejmosťou. To znamená, že sa k vám sa dostávajú tie najlepšie vozy zo zahraničia, ktoré si toho ešte moc „neužili“. Ak ak by to bolo náhodou potrebné, doplnenie dôležitých autodielov je naozaj jednoduché.

3. Bohatstvo sortimentu

Pri autách z dovozu nájdete všetko – neuveriteľné množstvo ponúk pre každý váš vkus. Segment automobilového trhu je tvorený z najnovších modelov, ako aj z najpopulárnejších a dokonca aj vzácnych originálov. Kupujúci má tak k dispozícii široký výber modelov za rozumné peniaze.

4. Nízky počet najazdených kilometrov

Pravdepodobnosť nákupu ojazdeného vozidla s nízkym počtom najazdených kilometrov je pomerne vysoká. Spoločnosti, ktoré takéto vozidlá na predaj ponúkajú si vážia svoju povesť, a preto je spokojnosť klienta po všetkých stránkach prvoradá.

5. Čistota vozidla

Pred nákupom a dovozom automobilu si prezistite jeho históriu. Podľa číselného označenia nájdete dnes na internete a príslušných stránkach všetky potrebné informácie, napríklad o technickej kontrole, počte majiteľov, dopravných nehodách atď. V prípade nutnosti poriadku neváhajte použiť na jeho dôkladné vyčistenie špeciálny priemyselný vysávač.

6. Dizajn

Ak si potrpíte na originálnosti a dizajne, ktorý sa len tak na ulici nevidí, dovoz áut na objednávku je pre vás jediné dobré riešenie. Ak by ste si ale náhodou predsa len nevedeli svoj model zo širokej ponuky vybrať. Spolu s odborníkmi na predaj takýchto modelov sa môžu vaše nevšedné predstavy veľmi rýchlo premeniť na realitu. Tak to skúste a uvidíte, že svoje rozhodnutie určite neoľutujete. Zdroj obrázka: SciePro/Shutter­stock.com

chyba