Neurobte chybu: jedine spoľahlivý VAM systém zabezpečí, že sa vaše auto nebude dať ukradnúť. Od dnes aj v Nitre

O krádežiach áut čítate stále: len na Slovensku zmizne denne 6 áut. Ak navyše máte auto so systémom KEYLESS GO, zlodeji to budú mať s krádežou vášho auta s bezkľúčovým otváraním či štartom naozaj ľahké. Prečo? Stačí im totiž čítačka diaľkového ovládania, ktorá dokáže zachytiť frekvenciu kľúča až do 500 metrov od auta. Čo s tým? Nie, nemusíte vymieňať vaše dokonale vybrané auto za iné. Stačí, ak si ho zabezpečíte proti krádeži.

08.11.2018 08:30
DSC00041

Aký spôsob zabezpečenia vozidla pred krádežou je ten najlepší?

Vaše auto s bezkľúčovým, ale aj klasickým štartovaním spoľahlivo ochráni zabezpečovací systém VAM. V čom je iný ako ostatné zabezpečovacie systémy? Na rozdiel od väčšiny autoalarmov či mechanického zabezpečenia, ktoré sú založené buď čisto na mechanickom, alebo elektronickom princípe, je VAM systém založený na princípe elektromechanic­kom. Kombinácia týchto dvoch princípov ho pre zlodejov robí neprekonateľným – a preto vám jedine s VAM systémom vaše auto neukradnú.

20160406 153948

VAM ochráni vaše auto pred každým spôsobom krádeže

Okrem toho, že zabráni použitiu čítačky diaľkových ovládaní či kódov, auto so zabezpečovacím systémom VAM nebude možné ukradnúť ani ostatnými metódami:

  • použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • vymenením spínacej skrinky,
  • vymenením riadiacej jednotky motora,
  • vymenením palubnej dosky,
  • použitím duplikátu kľúča.

Ako je to možné?

VAM systém využíva princípy kombinatoriky: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Dokonca aj dva totožné modely áut sú zabezpečené inak. Práve jeho unikátny spôsob namontovania v každom vozidle ho robí pre zlodejov neprekonateľným. Potvrdzujú to aj štatistiky: zlodeji sa pokúsili ukradnúť viac ako 500 áut so zabezpečovacím systémom VAM, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

Dvojročná záruka: VAM systémom tak nič neriskujete

Okrem toho, že klasická 2-ročná záruka platí na samotný zabezpečovací systém, platí aj na jeho montáž. S VAM systémom teda vsádzate na istotu – interiér aj elektroinštalácia vášho vozidla zostanú v dokonalom stave.

Vďaka VAM systému ochránite celé auto vrátane kolies či batožinového priestoru

Základný zabezpečovací systém VAM R1 zabráni zlodejom v tom, aby vaše auto naštartovali. Tomu, aby auto nebolo možné ani naložiť či odmontovať kolesá, bráni nadštandardný modul VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK navyše ochráni vaše auto aj pred vniknutím do interiéru vozidla a batožinovej časti.

Zabezpečenie vášho auta aj v Nitre

Okrem pobočiek v Bratislave, Kalnej nad Hronom a najnovšie aj Lemešanoch na východe Slovenska si svoje auto môžete dať zabezpečiť aj v Nitre. Ak však preferujete zabezpečenie svojho auta vo vlastnej garáži, technici z VAM systému za vami kamkoľvek v rámci Slovenska radi vycestujú.

192A1275

Viac o tom, ako jedinečný zabezpečovací systém VAM funguje, sa dozviete na webe www.autoalarm-vamos.sk alebo na telefónnom číslo 0902 846 888.

chyba
Viac na túto tému: #Nitra #bezpečnosť áut