Na novej čerpacej stanici Slovnaft Štrba palivá so zľavou až 10 centov na liter

Slovnaft, prevádzkovateľ najväčšej maloobchodnej predajnej siete motorových palív na Slovensku, otvoril novú čerpaciu stanicu na severnej trase diaľnice D1 v smere od Popradu na Ružomberok. Zákazníci, ktorí navštívia čerpaciu stanicu Štrba 15. septembra 2014, môžu natankovať palivá so zľavou až 10 centov na liter a zároveň hrať o rôzne ceny. Navyše, členovia zákazníckeho programu Klub BONUS získajú za tankovanie na tejto čerpacej stanici do konca roka dvojnásobný počet bodov za svoje nákupy.

16.09.2014 09:50
slovnaft inzercia

Nová čerpacia stanica Slovnaft na najvyššie položenom diaľničnom odpočívadle Štrba je postavená v modernom NEO dizajne. Ponúka kompletný sortiment motorových palív a nachádzajú sa na nej štyri obojstranné výdajné stojany, vrátane samostatného stojanu pre kamióny a nákladné vozidlá. Jej súčasťou je taktiež predajňa, reštaurácia s terasou a bohatou ponukou jedál a parkovisko pre autobusy, osobné aj nákladné autá. Čerpacia stanica je otvorená 24 hodín denne.

„Moderná čerpacia stanica Slovnaft Štrba s jedinečným výhľadom na Vysoké Tatry ponúkne motoristom nielen náš úplný sortiment palív vrátane prémiovej značky EVO, ale aj reštauráciu Corner v novom dizajne. Našim cieľom je stať sa najlepšie vnímanou značkou v maloobchode a vytvárať prvotriednu zákaznícku skúsenosť,” uviedol riaditeľ útvaru Maloobchod spoločnosti SLOVNAFT, a.s., Radoslav Švec.

Počet čerpacích staníc Slovnaft na Slovensku sa tak rozšíril na 213.

chyba