Slovak Lines: Pre cestujúcich máme 11 111 lístkov za 1 euro!

Z Bratislavy na letisko Schwechat alebo do Viedne si môžu cestujúci kúpiť lístky už niekoľko mesiacov za cenu od 1 eura. Autobusový dopravca oznámil, že „Horúce lístky“ je možné získať cez internetový predaj aj naďalej.

30.10.2015 10:43
slovak lines inzercia

Slovak Lines pre cestujúcich pripravil ďalších 11 111 tzv. Horúcich lístkov. Mimoriadne výhodná cena platí pri včasnom nákupe lístka cez internet pre linku Bratislava – letisko Schwechat – Viedeň a pre diaľkové linky. „Horúce lístky zaujali tisíce našich cestujúcich, preto sme túto ponuku rozšírili. Chystáme však aj ďalšie novinky a neustále zvyšujeme komfort cestujúcich,“ povedal generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

V tomto roku spoločnosť pristúpila k inovácii obchodnej politiky. Zaviedla atraktívne ceny a zlepšený servis na palube autobusov. Na trase z Bratislavy do Viedne denne jazdí až 23 spojov v každom smere. „Autobusy z Bratislavy jazdia od 4.40 hod. a posledný spoj z Viedne odchádza o 23.00 hod. Linka slúži aj cestujúcim z celého Slovenska s jednoduchým prestupom na autobusovej stanici Mlynské nivy. Autobusy chodia ráno a poobede každú polhodinu a v menej frekventovanom čase každú hodinu,“ vysvetlil Peter Sádovský s tým, že tieto výhodné ceny má dopravca súčasne aj na svojich diaľkových linkách.

Začiatkom októbra ohlásila spoločnosť spoluprácu so spoločnosťou Arriva na jej tuzemských diaľkových linkách s bezproblémovým prestupom v Bratislave na linku do Viedne. Zvýšený záujem o cestovanie do Viedne potvrdili aj oficiálne dáta z Rakúska. Podľa viedenského magistrátu navštívilo v minulom roku metropolu Rakúska takmer 60.000 Slovákov. Tí v nej strávili minimálne jednu noc, čo je medziročný nárast o viac ako 8000 ľudí.

Zaujímavosťou je, že Slovak Lines (predtým pôsobiaci pod názvom SAD Bratislava) prevádzkuje autobusovú linku Bratislava – Viedeň už vyše 50 rokov. Dnes je samozrejmosťou, že autobusy na tejto linke poskytujú bezplatné internetové pripojenie, a zdarma v nich získate tiež dennú tlač a občerstvenie.

chyba