Štýlový darček pre ženu

Máte vo svojom okolí ženu, na ktorej vám záleží, a chceli by ste jej pod stromček darovať špeciálny a zároveň štýlový darček? Ďaleko chodiť nemusíte. Stačí si prečítať naše tipy na darčeky, ktoré zaručene potešia a jeden si vybrať.

10.12.2020 11:16
Foto: SHUTTERSTOCK, Nesolenaya Alexandra
seocentrum, pr clanok, nepouzivat

Kabelka ako doplnok k outfitu

Praktická a zároveň štýlová dámska kabelka, ktorú vaša partnerka, mama alebo kamarátka doladí poľahky k akémukoľvek outfitu je vždy skvelou voľbou. Môžete voliť z elegantných stredne veľkých, malých aj väčších dámskych kabeliek.

Ak si nie ste istí farbou, siahnite po klasike – čiernej kabelke, ktorá pristane k ležérnej bunde aj elegantnému kabátu. Pokiaľ viete, že sa žena vo vašom okolí nezľakne ani extravagancie, nebojte sa zvoliť farebnejší doplnok, napríklad kabelku červenej farby.

Medzi dámskymi kabelkami nájdete kabelky listové, spoločenské aj batôžkové. Siahnuť môžete po vysoko kvalitnej koženej kabelke, z ktorej sa bude obdarovaná tešiť pokojne aj niekoľko rokov, alebo po kabelke z ekologickej kože.

Moderné, zaujímavé, originálne a cenovo dostupné. Také sú kabelky a tašky od značiek Jenny Fairy, Gino Rossi či Lasocki, ktoré nájdete v CCC e-shope. Už skutočne stačí iba siahnuť po tom pravom kúsku.

Dámska peňaženka ako praktický doplnok

Nejpoužívanejší doplnok, ktorý žena vo vašom okolí využije každý deň. Aj preto zvoľte takú dámsku peňaženku, ktorá bude praktická a okrem funkčnosti splní aj dizajnové požiadavky. Rozhliadnite sa po materiáloch jednotlivých peňaženiek. Ponúka sa vám peňaženka z pravej kože, látkový kúsok alebo peňaženka z ekologickej kože.

Látkové peňaženky sú cenovo dostupnejšie a vyznačujú sa farebnejšími vzormi ako iné materiály. Kožené peňaženky zas vyzerajú jedinečne, elegantne a majú dlhú životnosť. Ekologické kožené peňaženky sú zas známe pre širokú škálu farieb aj veľkostí.

Okrem materiálu popremýšľajte aj o veľkosti peňaženky. Keďže ženy nosia peňaženku v kabelke, nemusí vadiť, ak siahnete po väčšej peňaženke.

Kožené rukavice

Originálnym doplnkom a štýlovým darčekom, ktorý poteší každú ženu bez výnimky, sú bezpochyby kožené rukavice. Tie nielen udržia ženské ruky v teple, ale sú tiež zaujímavým kúskom, ktorý obohatí zimný aj jesenný outfit. Navyše, kvalitné kožené rukavice budú obdarovanej robiť radosť pokojne aj niekoľko zimných sezón.

Šatka alebo šál

Ukážte, ako vám záleží na žene vo vašom okolí prostredníctvom štýlového šálu alebo šatky, ktorá ju zahreje aj počas tých najchladnejších dní. V ponuke nájdete jednofarebné šatky a šály, ktoré obdarovaná poľahky doladí k športovému aj elegantnému oblečeniu. Nebojte sa siahnuť ani po vzorovaných šatkách a šáloch. Vybrať si môžete z farebných kvetovaných šatiek či zo zvieracích motívov. Medzi tie sa radí napríklad moderný leopardí či zebrí vzor, ktorý pristane každej sebaistej žene.

Ponožky s vianočným motívom

Už dávno neplatí pravidlo neutrálnych ponožiek. Ponožky nemusia byť biele, sivé ani čierne, aby na seba nepútali pozornosť. Naopak, do popredia sa dostávajú farebné a odvážne vzory, ktoré nosia najmä úspešní a sebavedomí ľudia. Ponožky sa stali novým módnym doplnkom, ktorý dokáže ozvláštniť outfit. CCC ponúka nádherné vianočné vzory, ktoré nielenže skvelo padnú, ale navodia tiež tú pravú štedrovečernú atmosféru.

Vyberte pre výnimočnú ženu vo vašom okolí ten pravý darček aj vy. Štýlové doplnky, atraktívna ponuka a bezproblémový online nákup – aj o tom je obchod CCC.

chyba