Kaia Gerber navrhla kolekciu pre KARL LAGERFELD

Kaia Gerber, jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti, sa návrhársky podieľala na vytvorení celej kapsulovej kolekcie pre značku KARL LAGERFELD. Kapsula zahŕňa oblečenie a doplnky s originálnym spoločným rukopisom. Medzi oblečením nájdete tričká, mikiny, šaty, kabáty, kožené bundy či sako. Medzi doplnkami zas nechýbajú originálne kabelky, ľadvinky, batohy, čiapky, rukavice, ponožky a topánky. Kolekcia v sebe spája Kain mladistvý, farebný „Malibu cool“ štýl s Karlovým parížskym chic pohľadom, ktorý stavia hlavne na čiernej. To všetko s veľmi originálnym brandingom, ktorý musíte mať!

03.09.2018 08:00
Karland Kaia1
KAIA BTS 015

Pre 16-ročnú dcéru Cindy Crawford je to úplne prvá spolupráca tohto druhu a svoju úlohu si nesmierne užila. Kaia sa vyjadrila, že si teraz už oveľa viac váži tvrdú prácu návrhárov a ich kreativitu a nápady, ktoré vkladajú do každučkej kolekcie. Na otázku, do akej miery jej uľahčuje život fakt, že je jej mamou Cindy Crawford odpovedala, že pre ňu je stále „len“ mamičkou. Tak, ako jej mama, aj ona vie absolútne oddeliť svoj pracovný život od súkromného, preto ju nikdy nebrala ako nejakú legendu.

IMG 2825

Kolekcia bude dostupná v predajni KARL LAGERFELD Aupark od 14. septembra 2018. Je exkluzívna, limitovaná a nebude sa už viac opakovať. Tak si určite uchmatnite svoj kúsok včas.

Pozrite si video TU:
odkaz
Untitled design 3
+8
chyba