Tipy na vianočný darček pre neho

Potrebujete ešte „vytunovať“ vianočnú nádielku pre svojho vyvoleného? Darujte mužovi, otcovi, bratovi či kamarátovi niektorú z technických noviniek slovenskej značky Orava. Od strihača vlasov až po streamingový prehrávač typu „all-in-one“ vám prinášame tipy na darčeky, ktoré potešia pod stromčekom, ale aj po Vianociach – ak vášmu vyvolenému Ježiško „nadelí“ peniažky a on bude rozmýšľať, ako ich zhmotniť do podoby praktického pomocníka a príjemného spoločníka každého správneho technofila.

22.12.2017 08:00
Pegasus1

Pre tých, čo „nemusia“ ticho

Streamingový prehrávač typu „all-in-one“ Orava Pegagus-1 so vstavanými vysokovýkonnými reproduktormi sa postará o to, aby to u vás doma znelo hudbou v tej najvyššej kvalite. Krištáľovo čistým zvukom „naplní“ aj veľkometrážne miestnosti, čo sa hodí, ak je vaša domácnosť zariadená v duchu najnovších trendov, teda má prepojené viaceré miestnosti (napr. obývačku s kuchyňou). Inovatívny zosilňovač a výkonné reproduktory zariadenia vnesú do domácnosti bohatší zvuk, plný dynamických basových tónov. Orava Pegasus-1 vám umožní ovládať, zdieľať a streamovať hudbu a rádiá v celej domácnosti bez použitia káblov, bezdrôtovo, pomocou hudobných aplikácií Spotify. Vďaka nemu si tak doma vytvoríte sieť nezávislých prehrávačov/re­produktorov, ktoré môžu byť prepojené navzájom alebo aj s inými modelmi Pegasus. Všetky ich máte možnosť ovládať jednoducho cez aplikáciu vo svojom mobilnom telefóne. Príjemný a nezávislý streaming cez Wifi a nie cez Bluetooth sa postará o to, že vášmu obľúbenému songu „neskočí do reči“ zazvonenie telefónu. Zariadenie je vyhotovené v dizajne, ktorý lahodí oku, a „sadne“ do akéhokoľvek zariaďovacieho štýlu. Orava Pegasus-1 môže byť váš za 179 €. Viac detailov o technických parametroch zariadenia nájdete tu.

VS-600

Šik zostrih bez neporiadku v kúpeľni

Moderný strihač vlasov s vákuovým odsávaním Orava VS-600 zas poteší každého muža, ktorý chce vyzerať vždy dokonale upravený. Vlasy pristrihnuté na milimeter presne hneď prezradia, či o seba dbá, alebo sa v návale povinností a zábavy stratil v časopriestore. Jeho privátnym holičom sa môže stať Orava VS-600, ktorý disponuje nožmi z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, umožňuje nastaviť dĺžku strihu od 0,5 až do 18 mm a vďaka vákuovému odsávaniu nenarobí v kúpeľni žiadny neporiadok. Dá sa nabíjať a na jedno nabitie vydrží pracovať naplno až 40 minút. V príslušenstve nájdete špeciálny olej, čistiacu kefku, sieťový adaptér na nabíjanie a hrebeň. Kúpite ho len za 19,90 € tu.

Motivuje k top výkonom

Verným „parťákom“ na každej trati pri dosahovaní osobných rekordov môže byť pre každého muža, ktorý sa nebojí výziev, multimediálny prehrávač na šport Orava MX-16G. Hoci váži len 22 g, možno doň „napakovať“ hitparády obľúbených songov, fotky aj videá, aby motivovali počas potenia sa pri športe, alebo ako odmena po tréningu. Na 1,8'' ľahko čitateľnom TFT displeji zobrazuje zariadenie meno interpreta a názov skladby a má zabudované FM rádio vrátane funkcie nahrávania hitov do internej pamäte. Kapacitu 16 GB možno ešte rozšíriť vložením microSD karty do 32 GB. Je nabíjateľný a na jedno nabitie vydrží „makať“ v audio režime až 7 hodín. Oceníte na ňom slúchadlá s úchytom na ucho proti vypadávaniu, silikónové puzdro chrániace pred dažďom a popruh na upevnenie na rameno či riadidlá bicykla i kolobežky, aby boli ruky vždy voľné pre absolútne oddanie sa pohybu. Kúpite ho za 39,90 € tu.

Ešte oveľa viac tipov na vianočné aj povianočné darčeky nájdete na www.orava.eu

MX-16Gunits
chyba