Kúpeľná dovolenka vo dvojici v Turčianskych Tepliciach. Vychutnajte si jeseň v Turčianskych kúpeľoch aj Vy

Čo prinášajú Turčianske kúpele na jeseň sme sa opýtali marketingovej manažérky Moderných kúpeľov Turčianske Teplice, Margaréty Saktorovej, MBA.

27.09.2023 00:00
teplice, pr nepouzivat

Čo všetko ponúkajú Moderné kúpele Turčianske Teplice?

Kúpeľný rezort v srdci Slovenska, Moderné kúpele Turčianske Teplice sa rozrastá a modernizuje svoje služby. Okrem populárneho liečebného domu Veľká Fatra Hotel**** tu nájdete aj novozrekonštruovaný historický kúpeľný hotel Royal Palace Hotel*****, ktorý dýcha eleganciou štýlu Art deco a ponúka kráľovský zážitok z pobytu. Výnimočné služby v balneo centre a kráľovský liečivý kúpeľ Royal Bath nájdete priamo v budove a tzv. „suchou nohou“ prejdete z izby až do kúpeľa. Autentické thajské masáže navodia uvoľňujúce pocity a vônu exotiky. Naše služby a zábery z interiéru hotela nájdete jednoducho online na www.royalpalace.therme.sk

Na jar 2023 sme otvorili vilový komplex Rezidencia Opera so súkromnými apartmánmi, ktoré sú rozšírením ubytovacej kapacity s 5* servisom jedinečného hotela Royal Palace Hotel*****. Ak hľadáte ubytovanie v súkromí pre rodiny alebo uzavreté skupinky 4–6 osôb ubytovanie v Rezidencii Opera je to najlepšie. Iba 200m od vchodu do najpopulárnejšieho vodného parku v Turci, Spa&Aquapark, ktorý každoročne navštívia tisíce návštevníkov z celého Slovenska sa nachádza jediný termálny vodný park s liečivou minerálnou vodou na Slovensku postavený priamo na prameni. Sledujte nás online na www.aquapark.therme.sk

teplice, pr nepouzivat

Turčianska termálna voda je liečivá po stáročia, má širokospektrálne liečivé účinky vďaka vysokému obsahu minerálnych látok – až 1524 mg/l. Celoročne otvorené termálne bazény v Spa&Aquapark potešia malých i veľkých. Ľudový a červený kľudový bazén sú postavené priamo na prameni tzv. geotermálnej piscine s teplotou vody od 38–42 °C. Novo otvorený saunový svet Royal Spa & Sauna, kde si nadšenci saunovania a všetci kúpeľní hostia môžu vychutnať fínske a aroma sauny, infrasaunu a bylinkové aroma sauny, práve otvára svoje novučičké priestory. Novinky k otvoreniu a denné aktivity sledujte online na www.aquapark.therme.sk Doprajte si relax pravidelne a príďte si aj Vy do Moderných kúpeľov po svoje slastné aaach.

teplice, pr nepouzivat

Do pestrej ponuky kúpeľných pobytov ste zaradili aj nový pobyt pre dvoch – Duo kúpeľnú dovolenku v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice, kde si vďaka výhodám pre poistencov zdravotných poisťovní užije dvojica liečebný pobyt ešte výhodnejšie. Na aké kúry, procedúry a hlavne výhody sa môže kúpeľný pacient tešiť?

Duo kúpeľná dovolenka v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice poskytuje dvojici partnerov, rodinných príslušníkov alebo priateľov oddychovať a užiť si liečivý dotyk procedúr v Moderných kúpeľoch spolu. Pravdou je, že každý uvíta možnosť mať po boku blízkych, s ktorými si môže odpočinúť, uvoľniť sa a spríjemniť liečenie. Piatkové tanečné zábavy v Reštaurácií Maximilián k sú súčasťou terapie a tieto „tanečné procedúry“ sa tešia mimoriadnej obľube. Cenovo výhodnejšia kúpeľná dovolenka poteší aj rodinný rozpočet. Z 21-dňového kúpeľného pobytu odpočítame poplatky vo výške 273 Eur pacientovi a rovnakú sumu odpočítame aj kúpeľnému hosťovi s ktorým spolu dovolenkujete. Nepremeškajte túto výhodnú akciu a pozvite svojich blízkych priateľov deti, či kamarátov a vychutnajte si ozdravný relaxačný pobyt v Moderných kúpeľoch spolu.

teplice, pr nepouzivat

Liečivá termálne voda z Turčianskych prameňov pomáha nielen telu ale aj našej mysli, ktorú uvoľňuje od stresu a vypätia. Pomáha liečiť pohybové a neurologické choroby, urologické a gynekologické. Pacienti s onkologickými a psychickými poruchami sa opäť nadýchnu a získajú elán do života. Pravidelná pitná kúra zlepší metabolizmus a pomôže zmierniť choroby tráviaceho ústrojenstva. Vychutnajte si spoločne pravidelný a dobrý spánok, vypočujte si ranné trilkovanie vtáčikov v blízkom Parku Slávy, kde ani jedna prechádzka jesenne sfarbenou prírodou nebude nudná. Príďte si aj Vy do Moderných kúpeľov po svoje aaach.

Aké kúpeľné procedúry poskytujete v liečebnom dome Veľká Fatra****?

Balneo centrum v kúpeľnom hoteli Veľká Fatra Hotel**** ponúka široké portfólio služieb a kúpeľných procedúr s využitím liečebných účinkov turčianskej termálnej vody – vaňové kúpele, hydromasážne procedúry, rašelinové a bahenné zábaly, elektroliečbu, oxygoterapiu, individuálne a skupinové cvičenia s fyzioterapeutmi, plavecké hodiny a cvičenie vo vode a iné. Spríjemnite si pobyt v populárnych Zlatých kúpeľoch vďaka výnimočným Zlatým kúram pre intenzívne omladenie pokožky tela a omladenie mysle. Zaslúžite si viac. O širokej ponuke liečebných procedúr sa dočítate na www.modernekupele.sk

teplice, pr nepouzivat

Aké akcie pripravuje obľúbený vodný park Spa&Aquapark v jesennej sezóne?

Kúpeľný rezort Moderné kúpele Turčianske Teplice a Spa&Aqupark je otvorený dostupný každému. Sme potešení, že spoločne so známou zelenou sieťou čerpacích staníc prinášame pre verných klientov motivačnú akciu Cestujte za zdravím s OMV do Moderných kúpeľov. Stačí si stiahnuť aplikáciu, tankovať a nazbierané body vymeniť za vstupy do Spa&Aaquapark. Sledujte naše profily na sociálnych sieťach a dozviete sa viac. Naša výnimočná poloha v strede Slovenska je priaznivá pre všetkých cestovateľov motorových vozidiel. Len 2 hodny cesty autom z Bratislavy, 2 hodiny z Košíc, 25 km od Martin a 35 km z Banskej Bystrice poteší malých i veľkých cestovateľov za zdravím.

Každý si môže prísť do Moderných kúpeľov po svoje slastné aaach.

teplice, pr nepouzivat
chyba