Keď telo hovorí AU… Odpovedzte AU-MEDIC!

Občasná bolesť pohybového aparátu, rovnako ako zlá nálada, čas od času sprevádza náš život. Avšak, keď je dlhodobá, neznesiteľná, je potrebné nenechať sa ňou ochromiť a pustiť sa do boja! Ako na to, keď sa nechcete dopovať tabletkami dnes a denne? Predstavujeme Vám revolučné riešenie, vďaka ktorému sa rozlúčite s nepríjemnou bolesťou, ktorá vám kazí pohodové dni.

19.06.2020 00:00
simply you, PR článok, nepoužívať Foto:

Čo je to bolesť? Zoznámte sa!

Bolesť je nepríjemný zmyslový vnem, ktorý za bežných okolností funguje ako signál, ktorý nás má upozorniť na blížiace sa alebo už vzniknuté nebezpečenstvo. Zjednodušene môžeme povedať, že ide o mechanizmus, ktorý chráni naše telo pred poškodením. Schopnosť cítiť a vnímať bolesť a správne na ňu reagovať patrí k základnej výbave každého zdravého jedinca.

Bolesť chronická alebo akútna

Bolesť je možné podľa dĺžky jej trvania deliť na akútnu a chronickú. Akútna bolesť priamo súvisí s vyvolávajúcou príčinou a väčšinou býva úzko spojená s ďalšími reakciami organizmu. Liečba býva jednoznačná a efektívna s cieľom utíšiť bolesť a zahojiť tkanivové poškodenie. Chronická bolesť nie je sprevádzaná rovnakými reakciami organizmu ako bolesť akútna. Chorý jedinec sa na bolesť adaptuje a zvykne si na ňu. Liečebný postup je potom zložitejší a väčšinou je nutné prepojiť odborníkov s rôznou špecializáciou, aby sa komplikácia úspešne vyriešila. Čím dlhšie je táto bolesť zanedbávaná, tým hlbšie sa bolesť zavŕtava do pamäte nervových buniek. Chronická bolesť nemá žiadnu pozitívnu funkciu a je dôležité ju neprehliadať.

Tabletky nie sú ideálne riešenie

Pilulky tíšiace bolesť sú niečím, čo dnešný človek užíva úplne bežné. Nepríjemná pachuť, ktorá po ich užití často zostáva v ústach alebo podráždený žalúdok, nie sú ani zďaleka tým najhorším, čo tabletky pre užívateľa predstavujú. Obrovskou nevýhodou je predovšetkým fakt, že účinná látka veľmi silno zaťažuje organizmus a jeho celkové fungovanie. Účinnosť tablety navyše väčšinou trvá len niekoľko hodín a bolesť sa opäť začne hlásiť o slovo. Do popredia sa preto teraz dostávajú lieky s pomalým uvoľňovaním účinnej látky, ktoré je možné užívať v dlhých intervaloch. Tu často dochádza k situácii, že bolesť po nejakom čase predsa len nad účinnou látkou opäť získa prevahu.

Náplasť – účinný moderný pomocník pri bolesti

Nástup účinku pri použití náplasti je pozvoľnejší. Dlhodobú a šetrnú úľavu potom telu z náplasti poskytuje potrebná látka, ktorá sa do tela dostáva cez kožu, ktorú nepoškodzuje. Výhodami tejto aplikácie je, že nalepenie náplasti je pohodlné a bezbolestné. Účinná látka obchádza tráviaci trakt a nezaťažuje pečeň ako tabletková forma.

odkaz Foto: PR servis
simply you, PR článok, nepoužívať

REVOLÚČNE RIEŠENIE PRE DLHODOBÚ ÚĽAVU OD BOLESTI

Nech už vás trápi bolesť akútna alebo chronická, je potrebné byť vždy o krok vpred. Preto navštívte svoju lekáreň, kde je teraz k ponuke jedinečný nenávykový pomocník – AU-MEDIC blokátor bolesti. Ide o revolučný fínsko-švédsky vynález. Malé náplasti, tzv. crystal tapy obsahujú mikrokryštály kremíka, ktoré vplyvom vedecky overeného piezoelektrického javu prerušujú prenos bolestivého signálu nervovým systémom do mozgu. Tým dochádza k blokovaniu pocitu bolesti. Každý crystal tape zabezpečí úľavu od bolesti až na 1 týždeň, a to úplne bezpečne a bez vedľajších účinkov.

Viac informácií získate u svojho lekárnika alebo na www.aumedic.sk

chyba