Ako chrániť svojich zamestnancov a klientov počas koronavírusu

Ako zvládnuť prísne vládne opatrenia súvisiace s koronavírusom? Na Slovensku je povinné v predajniach nosiť rúška, rukavice a dodržiavať odstup. Treba však ochrániť aj ostatných pracujúcich, ktorí udržujú výrobu alebo pracujú v upratovacích, kuriérskych a iných službách. Títo ľudia zabezpečujú, že náš život je v momentálnej situácii aspoň trochu jednoduchší. Dbajte na ochranu svojich zamestnancov, určite vám budú vďační a nebudú sa obávať, že nie sú v zamestnaní dostatočne chránení. Taktiež treba myslieť na zákazníkov.

06.04.2020 00:00

Prečo bavlnené rúška?

Bavlnené rúškaHauerlandu môžete kúpiť čisté, ale aj prispôsobené Vašim potrebám. Na rúškach ponúkame potlač vášho firemného loga alebo prispôsobenie farby šnúrok. Rúška môžu byť so šnúrkami alebo gumičkami. Logo vám môžeme dokonca vyšiť. Pre mnohých okoloidúcich bude iste sympatické, ak uvidia, že sa ako zamestnávateľ staráte o svojich zamestnancov a klientov. Výhodou bavlnených rúšok je ich opätovné použitie. Nemusíte preto nakupovať obrovské množstvo jednorazových rúšiek. Sú teda vhodné aj ak vám záleží na životnom prostredí. Môžete si vybrať 2-vrstvové alebo 3-vrstvové, taktiež ponúkame rúška ušité pre malé detské tváričky.

3-vrstvové bavlnené rúško Foto: Hauerland
1 Hauerland, PR článok, nepoužívať 3-vrstvové bavlnené rúško
Detské rúško Foto: Hauerland
2 Hauerland, PR článok, nepoužívať Detské rúško
Foto: Hauerland
3 Hauerland, PR článok, nepoužívať
Ak si vaša práca predsa len vyžaduje jednorazové rúška, v ponuke nájdete aj tie. Chirurgické trojvrstvové jednorazové rúška máme k dispozícii kusovo, ale aj vo väčšom balení po 50 ks. Sú hypoalergénne, určené sú aj pre alergikov. Disponujú certifikátom CE ROHS FDA, ktorý zabraňuje prieniku aerosolových častíc.

Na lepšiu ochranu je vhodné používať respirátory, vďaka ochrane s filtrom FPP2 zabraňuje nákaze zdravého človeka. Vhodné sú najmä do firiem a pre ľudí v prvej línii, ktorí prichádzajú do kontaktu s väčším počtom osôb.

Foto: Hauerland
4 Hauerland, PR článok, nepoužívať




Rukavice vhodné do prostredia a dezinfekčné prostriedky

Nitrilové rukavice majú povrch vysoko doolný voči chemikáliám a prispôsobený na zníženie záťaže rúk vďaka technológii Ansel Grip.

Rukavice s technológiou Ansel Grip Foto: Hauerland
5 Hauerland, PR článok, nepoužívať Rukavice s technológiou Ansel Grip

Nezabúdajte aj na okuliare

Foto: Hauerland
6 Hauerland, PR článok, nepoužívať

Koronavírus SARS-CoV-2 sa prenáša z človeka na človeka pomocou aerosólových kvapôčok, o možnom prenose cez oči, prostredníctvom sĺz sa až tak veľa nehovorí. Tieto šikovné okuliare zabezpečujú ochranu aj z profilu (z boku tváre).

Ak chcete posilniť imunitný systém a objednať doplnky stravy a vitamíny, nemusíte sa vystavovať riziku a navštíviť lekáreň plnú ľudí. V Hauerlande nájdete všetko.

Foto: Hauerland
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Zabezpečte svoju prevádzku

Mnoho podnikateľov sa musí prispôsobiť podmienkam určeným vládou. Vďaka výrobkom od Hauerlandu viete zabezpečiť napríklad bezpečný nákup zákazníkov od vstupu do predajne až po platbu na pokladni. Pred samotným vstupom sú nápomocné inštruktážne plagáty, inštruktážne samolepky.

Foto: Hauerland
9 Hauerland, PR článok, nepoužívať
Foto: Hauerland
10 Hauerland, PR článok, nepoužívať
Foto: Hauerland
11 hauerland, PR článok, nepoužívať
V Hauerlande ponúkame aj teplomery. Teplota sa dá merať digitálne a teplotu vám ukáže na LCD obrazovke.

Na neživých predmetoch môže vírus pretrvávať niekoľko dní, ale dezinfekcia bežnými prostriedkami na báze peroxidu alebo alkoholu účinne odstráni vírus do 1 minúty. Okrem výhodných veľkých balení vhodných najmä pre prevádzky a väčšie firmy na doplnenie náplní, môžete využiť aj šikovný rozprašovač alebo menšie balenia dezinfekčných prostriedkov a antibakteriálnych gélov.




Foto: Hauerland
13 hauerland, PR článok, nepoužívať
Ak podnikáte v oblasti, pri ktorej nepotrebujete veľa zamestnancov avšak máte mnoho dôležitých klientov, rúško im môžete pribaliť ako darček. Určite sa takejto nadhodnote v dnešných časoch potešia a vy im dokážete, že sú pre vás dôležití. Potešiť ich môžu aj naše povzbudivé odznaky. Všetky výrobky sú certifikované a spĺňajú podmienky ochranných prostriedkov.


Foto: Hauerland
14 Hauerland, PR článok, nepoužívať
chyba