Poznáme príznaky, príčinu a bezbolestnú liečbu karpálneho tunela

15.03.2019 08:31
Orin, PR článok, nepoužívať Foto:

Počuli ste už niekedy o syndróme karpálneho tunela?

Ide o zdravotný stav, ktorý spôsobuje bolesť, necitlivosť a brnenie v ruke či v ramene. Tento stav prichádza, keď jeden z hlavných nervov ruky- stredný nerv je stlačený. U väčšiny pacientov sa syndróm karpálneho tunela časom zhoršuje, preto sú včasná diagnostika a liečba dôležité. Neustály tlak na stredný nerv totiž môže viesť k jeho úplnemu poškodeniu a k následnej nefunkčnosti ruky.

Aké sú príznaky karpálneho tunela?

  1. Necitlivosť, brnenie, pálenie a bolesť primárne v prstoch palca a ukazováka
  2. Bolesť alebo brnenie, ktoré sa môže pohybovať po predlaktí smerom k ramenu
  3. Budenie zo spánku kvôli bolesti
  4. Tŕpnutie v rukách
  5. Neschopnosť vyvinúť dostatočnú silu
  6. Problém s uchopením predmetov pevne do rúk

Koho najčastejšie ochorenie karpálneho tunela postihuje?

Ochorenie karpálneho tunela sa najčastejšie týka ľudí, ktorí pracujú za počítačom alebo vykonávajú prácu kaderníčky, kuchára, elektrikára či inú manuálnu prácu. Toto ochorenie sa však týka aj športovcov, klaviristov či huslistov. Je to najmä kvôli tomu, že pri týchto činnostiach dochádza k neustálemu opakovaniu toho istého pohybu.

Čo hrozí ľuďom, ktorí nenájdu na tento problém riešenie?

  1. Skončia na chirurgickom stole. Na syndróm karpálneho tunela ročne zoperujú v nemocnici v bratislavskom Ružinove zhruba 600 pacientov.
  2. 47% ľudí so syndrómom karpálneho tunela má viac ako mesačnú absenciu v práci.
  3. Existuje riziko, že u každého piateho človeka sa prejaví niektorý z príznakov karpálneho tunela.
  4. Bolesti rúk môžu ohroziť ich kariéru.
  5. Kvôli bolestiam mnohí ľudia nemôžu vykonávať svoje obľúbené športové aktivity, prácu na záhrade, hry s deťmi či vnúčatami a oveľa viac.

Existuje na tento problém účinné a bezbolestné riešenie?

V krátkom videu sa dozviete, čo pomohlo pánovi Petrovi.

Prosím, spozornite!

Medicínsky prístroj, ktorý funguje na princípe magnetoterapie zmierňuje bolesti pri karpálnom tuneli, odstraňuje svalové napätie, pôsobí protizápalovo a tiež rozširuje cievy, čím sa prekrvuje tkanivo. Prístroj je tak vhodným riešením na ochorenie karpálneho tunela.

Využíva ho viac ako 120 000 ľudí na Slovensku

Magnetoterapiu pre svoje klinicky overené účinky používa viac ako 120 000 ľudí na Slovensku. Ešte predtým však každý jeden človek absolvoval vstupnú konzultáciu, na ktorej svoj problém konzultoval s profesionálne vyškoleným človekom. Počas tejto konzultácii máte tiež možnosť absolvovať procedúru magnetoterapiou. Bežná cena vstupnej konzultácie je 20 eur.

Máme pre Vás skvelú správu

V prípade, že sa rozhodnete včas, získate vstupnú konzultáciu + jednorazové vyskúšanie prístroja ZADARMO. Stačí vypísať formulár naspodu tejto stránky. Na základe vypísaného formuláru Vás bude spoločnosť ORIN Slovakia, ktorá sa už viac ako 23 rokov venuje oblasti zdravia, kontaktovať ohľadom presného termínu konzultácie vo Vašom meste.

chyba