Godeal24: Operačný systém Windows začína na 7,24 €, špeciálna cena Microsoft Office 2021 na obmedzený čas

Microsoft Office je najpoužívanejší softvérový balík na zvýšenie produktivity na svete. V skutočnosti viac ako 1,2 miliardy používateľov na celom svete teraz používa nejakú formu produktu Office (asi 20 % svetovej populácie!). Zapnite počítač takmer kdekoľvek a objaví sa známe logo

25.02.2022 00:00

Vysoká cena balíka Microsoft Office vás núti váhať. Pri použití pirátskej verzie však nielenže budete mať problémy s pirátskymi kópiami, ale budete mať aj veľa problémov s prevádzkou počítača, systém nebude fungovať, údaje dôležitých súborov sa stratia, formáty súborov budú nekompatibilné a existuje riziko, že malvér infikuje váš počítač vírusom a spôsobí, že nebude správne fungovať.

windoze, pr nepouzivat

S Godeal24 sa môžete úplne vyhnúť riziku pirátskeho používania, pretože ďalší predaj použitých licencií je zákonný postup, ktorý sa riadi európskou legislatívou. Keďže spoločnosť už nepoužíva ich licenciu, predávajú ju spoločnosti Godeal24 za nízku cenu, avšak Godeal24 ho pred ďalším predajom skontroluje. Na webovej stránke Godeal24 nájdete rôzne ponuky balíka Microsoft Office alebo najnovšej verzie systému Windows. Použité licencie sú dematerializované, čo znamená, že nevznikajú žiadne náklady na doručenie. Okrem obmedzenia nákladov to umožňuje používateľom využívať svoje nové licencie v priebehu niekoľkých minút od zakúpenia.

Našťastie vám Godeal24 ponúka celý balík Office za nižšiu cenu. To je ten prípad, že práve teraz sú v ponuke skvelé akcie a navyše nízke ceny počas celého roka. Nenechajte si ujsť Special Sale na Godeal24! Nižšie nájdete ponuky niektorých horúcich produktov spoločnosti Microsoft. V tomto výpredaji môžete získať Microsoft Office 2021 len za 30,22 € namiesto oficiálnej ceny 439,99 $, ktorá začína na 7,24 € pre OS Windows. A je tu ešte viac softvéru so zľavami až 62 %.

VEĽKÝ VÝPREDAJ! Špeciálna cena na obmedzený čas!

Najpopulárnejšie momentálne dostupné operačné systémy a kancelársky softvér, všetko teraz za špeciálne ceny! Nevyžaduje sa žiadny praktický zľavový kód, stačí kliknúť na odkazy nižšie a priamo nakupovať.

Zľava až 62 %! OS Windows a MS Office, oba chcú mať (kód kupónu“SGO62″)

Godeal24, sa nevyžaduje žiadne predplatné: vaše nákupy sú k dispozícii na celý život! Ak vás desí myšlienka nákupu dematerializovanej licencie online, vedzte, že 24 hodín denne, 7 dní v týždni je k dispozícii špecializovaná podpora, ktorá odpovie na vaše otázky a prevedie vás inštaláciou a aktiváciou softvéru. Kontaktná adresa: service@Godeal24­. com

chyba